GIBA I DULOVIĆ OPSERVIRALI METU U SARAJEVU? Evo šta istražuje policija! Očekuje se još hapšenja nakon dešifrovanja Skaja!
Foto: Printskrin / You Tube

hapšenje

GIBA I DULOVIĆ OPSERVIRALI METU U SARAJEVU? Evo šta istražuje policija! Očekuje se još hapšenja nakon dešifrovanja Skaja!

Crna Hronika -

Istražitelji iz Bosne utvrđuju zbog čega su dvojica poznatih i opasnih kriminalaca iz Srbije, Dušan Jovanović Giba i Darko Dulović, boravila na teritoriji njihove države i to u stanu na vrhu luksuznog stambenog kompleksa, kule Sarajevo.

- Proverava se da li su tu došli da nekoga opserviraju ili eventualno pripreme ili izvrše novu likvidaciju. Utvrđuje se da li su imali metu i ko bi to mogao da bude - objašnjava naš izvor i dodaje:

- Lukacije poput ove, gde su oni iznajmili čitav jedan sprat, gotovo na samom vrhu kule otvara opcije za više radnji koje im omogućavaju da lociraju i opserviraju eventualnu metu.

0012242106, hapšenje, lisice
foto: peter jordan / Alamy / Alamy / Profimedia

Jovanoviću i Duloviću je određen ekstradicioni pritvor i u narednom periodu će moći da se izjasne o tome da li žele da budu izručeni Srbiji ili ne.

Obojica su, inače, bliski saradnici kavačkog klana, a pogotovo Belivukovog klana i vračarske grupe.

Takođe, prema pisanju Dnevnog Avaza policijski službenici Sektora kriminalističke policije i Sektora za policijsku podršku Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo od jutros vrše pretrese na više lokacija na području Kantona Sarajevo, u okviru akcije „Overdose II“.

Akcija se sprovodi s ciljem dokumentovanja krivičnih dela Organizovani kriminal u vezi s Neovlaštenim prometom opojnim drogama.

Akcija „Overdose II“ rezultat je operativnog rada policijskih službenika koji su vršili analizu podataka dobijenih dešifriranjem komunikacija putem Sky aplikacije među osumnjičenim osobama, te je nastavak operativno-taktičke akcije provedene u aprilu ove godine.

Kurir.rs/D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track