KO JE ESTRADNI MENADŽER KOG SU KAVČANI HTELI DA UBIJU U SARAJEVU? Šmrk ratovao sa pevačicom, žena pucala na njega i starletu...
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

hapšenje dvojice sa poternice

KO JE ESTRADNI MENADŽER KOG SU KAVČANI HTELI DA UBIJU U SARAJEVU? Šmrk ratovao sa pevačicom, žena pucala na njega i starletu...

Crna Hronika -

Admir Arnautovć Šmrk, koji bi prema pisanju medija u BiH mogao biti potencijalna meta uhapšenih srpskih kriminalaca u Sarajevu, Dušana Jovanovića Gibe i Darka Dulovića, a javnosti u regionu je poznatveč godinama.

Naime, on se proslavio kao estradni menadžer, a najviše je isticao svoju saradnju sa izvođačima Jalom Bratom i Bubom Korelijem. Ipak, on je javnosti postao poznat i 2017. godine, kada je na njega i njegovu tadašnju devojku Anđelu Mitkovski, poznatiju kao Anđelu Vešticu, pucala njegova zakonita supruga Emina Arnautović zvana Minka.

Srpska starleta se tog dana oglasila na Fejsbuku i nešto posle 13 časova tagovala da se nalazi u jednom frizerskom salonu u Sarajevu.

Admir Arnautović Šmrk
foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Twitter

Tako je Emina, pretpostavljajući da je Admir sa njom, saznala gde se nalaze i samo 22 minuta kasnije parkirala se pred salonom. U autu su bila i njena trojica maloletnih sinova. Izvadila je pištolj i počela da puca.

Minka je, nakon što se parkirala, navodno je počela prvo da puca u pravcu Admira, koji se u tom trenutku nalazio u blizini jedne škole. On je počeo da beži, ali ga je Emina sustigla u parku kod obdaništa, gde ga je i ranila u nogu. Potom je pokušala da uđe u frizerski salon gde je bila Anđela.

Radnici su zaključali vrata, a ona je vrištala i psovala ''J... vam majku, otvarajte!''.

Zatim je, navodno, nogom razbila staklo, vrtela se tu u krug, psovala, a ubrzo je došla policija i uhapsila je.

Svađa sa Senidom

Ime Šmrka dospelo je u žižu javnosti i u januaru ove godine kad je iz sarajevske policije dostavljen dokument u kojem piše da je on nameravao da rani i prebije pevačicu Senidu, ili da joj sipa kiselinu u lice, zbog toga što je pre nekoliko godina prekinula poslovnu saradnju s njim. Od tada se svakog dana pojavljuju novi detalji iz njegove zanimljive biografije.

Admir Arnautović Smrk, Senida
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Nime, Arnautovića Tužilaštvo BiH tereti za organizovani kriminal, krijumčarenje droge, pranje novca, nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda. Sumnja se da je kao organizator međunarodne grupe duže vreme krijumčario velike količine kokaina, spida i marihuane s područja Evropske unije, Zapadnog Balkana, kao i prekookeanskih zemalja, najviše iz Južne Amerike. Njegovo privođenje je usledilo nakon dešifrovanja aplikacije Skaj.

Zaradio 510 evra

U akciji hapšenja policijski službenici pretresli su dosta lokacija i oduzeli više luksuznih automobila povezanih sa Šmrkom i Adnanom Maglićem. Osim vozila, oduzeta su i četiri motocikla, veća količina novca, mobilni, laptopovi i drugi uređaji, dokumentacija o nekretninama, novčanim transakcijama i drugi predmeti koji mogu služiti kao dokaz za krivično delo osumnjičenih osoba. Iz MUP Kantona Sarajevo tada je saopšteno da su među oduzetim vozilima "mercedes" (G i S klase), "audi A6" , "rendž rover", BMW i "nisan kaškaj". U obrazloženju predloga za produženje pritvora tužilaštvo je istaklo da dosad prikupljeni dokazi pokazuju da je Arnautović u proteklih 20 godina na osnovu radnog odnosa zaradio ukupno 1.000 KM, odnosno 510 evra.

Međutim, još se spekuliše da li su u toku pregovori da Arnautović možda postane svedok-saradnik, što bi, kako tvrde tamošnji mediji, moglo biti kobno svedočenje za mnoge iz kiminalnog miljao, ali i za one iz sveta politike.

Kurir.rs/D.A.

Bonus video:

04:34

RAT DO ISTREBLJENJA?! OVO JE VIDAK ČIJE SU SPALJENO TELO NAŠLI U ŠUMARKU: Za nepunu godinu likvidirano 5, kavčani sve suroviji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track