U STUDENTSKOM GRADU NAPAO CIMERA NOŽEM OD 11 CENTIMETARA: Pokušao da ga ubije jer mu nije dao da uključi klimu! NOVI DETALJI DRAME
Foto: Zorana Jevtić

više javno tužilaštvo u beogradu

U STUDENTSKOM GRADU NAPAO CIMERA NOŽEM OD 11 CENTIMETARA: Pokušao da ga ubije jer mu nije dao da uključi klimu! NOVI DETALJI DRAME

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan državljanin Gvineje Bisao Da Gama T. O. (24) zbog sumnje da je 26. septembra 2023. godine u sobi u Studentskom gradu pokušao da ubije N.T.K. državljanina Kraljevini Esvatini.

- Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu - potvđeno je iz Višeg tužilaštva u Beogradu.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Printscreen/MUP Srbije

Da Gama T.O. se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je on 26. septembra oko 2.30 časova u jednoj sobi u Studentskom gradu nakon kraće verbalne rasprave i fizičkog sukoba, oštećenog uboo kuhinjskim nožem, sečiva dužine 11 centimetara, u predelu donjeg dela stomaka i leve nadlanice, nanevši mu na taj način tešku telesnu povredu opasnu po život.

- Nakon toga je pobegao u drugu sobu, gde je pronađen i uhapšen, dok je oštećeni hospitalizovan - navodi se.

Kako Kurir nezvanično saznaje, osumnjičeni i teško povređeni su se posvađali zbog klima uređaja.

- Osumnjičeni je hteo da uključi klimu, a ostećeni se tome protivio te je počela svađa i tuča - kaže naš sagovornik i dodaje da su njih dvojica cimeri već tri godine i da se ranije nisu svađali.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track