Otac kamionom pregazio ćerkicu

PORODIČNA TRAGEDIJA

Otac kamionom pregazio ćerkicu

Crna Hronika -
Dok je pokušavao da utovari soju, Borko D. slučajno na njivi pregazio svoje dete S. D. (5) jer ga nije video od prašine koju je podigao kombajn

TITEL - Tuga!Petogodišnja devojčica S. D. izgubila je život u tragediji kakvu Šajkaš ne pamti kada ju je sinoć, pod još nerazjašnjenim okolnostima, pregazio kamion kojim je upravljao njen otac Borko D. (33). Tragedija se dogodila oko 18 časova u Ulici Sonje Marinković u Šajkašu kod Titela. Devojčica je davala znake života nakon što je kamion naleteo na nju, pa su njen otac i jedan komšija pokušali da je prebace do doma zdravlja, ali je na putu preminula.Devojčica se igrala na njivi, gde su u toku bili poljoprivredni radovi, dvadesetak metara od kuće u kojoj je živela s ocem, majkom Draganom, šestogodišnjim bratom i dvogodišnjom sestrom i deda Brankom.- Na njivi je bilo mnogo dece koja su se zaigrala i nisu obraćala pažnju na ono što se oko njih dešava. Kombajnista je vršio soju i od prašine se ništa nije videlo. Nesreća se dogodila kad je moj brat pokušao da parkira kamion pored kombajna kako bi utovario soju. Ovo je užasan trenutak za sve nas, za celu porodicu. Ne mogu da verujem da se to dogodilo. Sve sam video iz mog dvorišta - kaže za Kurir Zoran P., stric male S. D.On kaže da je, kad je video šta se dogodilo, odmah pritrčao detetu, koje je davalo znake života.- Odmah smo pozvali komšiju koji je zajedno s mojim bratom Borkom svojim kolima pokušao da prebaci moju nesrećnu nećaku do najbližeg doma zdravlja u Žablju. Ali eto... Nažalost, sudbina je bila surova. Tu sliku nikad neću zaboraviti - jecajući dodaje devojčicin stric Zoran.

Komšije i rodbina u neverici
Komšije i rodbina u neverici

Pomeren „tamić“Jedan komšija nesrećne porodice kaže da je, dok je otac zajedno s komšijom i svojom mezimicom putovao ka najbližoj ambulanti, deda Branko kamion „tamić“ prevezao s njive do kuće i ne pomišljajući da će njegova mezimica preminuti, čime je nesvesno omeo policiju prilikom obavljanja uviđaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track