PREMINUO TARIK KOJI JE UPUCAN U GLAVU U NOVOM PAZARU Stradao ispred hotela zbog BIZARNE SVAĐE sa kolegom! U sve umešana i DEVOJKA
Foto: screenshot Youtube, Privatna Arhiva

incident zaprepastio sve

PREMINUO TARIK KOJI JE UPUCAN U GLAVU U NOVOM PAZARU Stradao ispred hotela zbog BIZARNE SVAĐE sa kolegom! U sve umešana i DEVOJKA

Crna Hronika -

Tarik H. (21) preminuo je od posledica pucnjave na parkingu jednog hotela u naselju Novopazarska banja u Novom Pazaru.

Lekari Kliničkog centra u Kragujevcu su se 12 dana borili da sačuvaju Tarikov život, ali je on zbog težeg oštećenja glave danas preminuo.

Podsetimo, kako su pisali mediji na Tarika H. pucao je Veljko M., takođe iz Novog Pazara. Tarik i Veljko su radili zajedno u restoranu lokalnog hotela.

Kako je Kurir ranije pisao, Veljko i Tarik navodno su se posvađali oko bakšiša u restoranu hotela, ali i oko jedne devojke.

Nakon pucnjave uhapšen je Veljko M.

- Policija je, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv njegovog pedesetogodišnjeg oca podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanja opšte opasnosti. V. M. se sumnjici da je preksinoć, oko 19.40 sati, ispred jednog hotela u Novom Pazaru, pucao iz očevog pištolja i ranio dvadesetjednogodišnjeg muškarca - saopšteno je iz policije.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja