ZAČUO VIKU, UPAO U SOBU I ZATEKAO JEZIVU SCENU Beograd bruji o HEROJU iz studentskog doma: Spasao devojke od POMAHNITALOG mladića
Ilustracija, Foto: Kurir, Shutterstock

Policija ga ekspresno našla i uhapsila

ZAČUO VIKU, UPAO U SOBU I ZATEKAO JEZIVU SCENU Beograd bruji o HEROJU iz studentskog doma: Spasao devojke od POMAHNITALOG mladića

Crna Hronika -

M.S. radnik obezbeđenja u jednom studenskom domu u Beogradu juče je ispao heroj kada je ušao u sobu gde je mladić K.R. (21) devojci i njenoj drugarici pretio replikom pištolja.

Pomahnitali muškarac ubrzo je i uhapšen, a po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Kako se nezvanično saznaje, K.R. je juče sa "pištoljem" ušao u studenski dom i otišao kod devojke u sobu. Radnik obezbeđenja ga je primetio i odmah krenuo za njim.

- Nakon nekoliko minuta začuo je svađu koja je dopirala iz sobe. Mladić se raspravljao sa dve devojke i mahao replikom pištolja i pretio im. Radnik obezbeđenja je uspeo da ga ubedi da pusti devojke da izađu iz sobe. Kada je u tome uspeo odmah je pozvao policiju, ali je nasilnik pobegao iz studentskog doma - kaže izvor blizak istrazi.

Policija ga je ekspresno našla i uhapsila u obližnjoj šumi. Nezvanično, on je rekao policiji da ako mu "neko priđe da će ga ubiti". Međutim, nakon svega nekoliko minuta iskusni inspektori su ga ubedili da baci "pištolj" i da se preda.

Policija je našla repliku oružja.

Kako se nezvanično saznaje, K.R. su pisana dva krivična dela - ugrožavanje sigurnosti i sprečavanja službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track