BRAT IVICE DRAGUTINOVIĆA POSLE SVAĐE PRETUKAO VOZAČA? Haos na putu, izveštaj otkriva drugu stranu priče
Foto: Pritnscreen/Instagram

BRAT IVICE DRAGUTINOVIĆA POSLE SVAĐE PRETUKAO VOZAČA? Haos na putu, izveštaj otkriva drugu stranu priče

Crna Hronika -

Vujica Dragutinović, brat proslavljenog srpskog reprezentativca Ivice Dragutinovića, imao je nedavno svađu u saobraćaju, koja se navodno završila i fizičkim obračunom između dvojice vozača.

Naime, mediji su nedavno javili da je u u prijepoljskom naselju "Hašimbegovića polje" došlo do incidenta u kom je vozač automobila pretukao vozača kombija, kao i da je potom pobegao sa lica mesta.

Međutim, u izveštaju koji se kasnije pojavio napominje se da Vujica Dragutinović nije pobegao sa lica mesta, niti da je za njim raspisana potera, već da je u društvu prijatelja otišao u Hitnu službu MC Prijepolje kako bi mu se ukazala pomoć zbog povrede zadobijene u predelu glave.

Njemu je trebala pomoć i zbog vrtoglavice i mučnine koje su navodno nastale kao posledica napada na njega od strane drugog vozača.

Takođe, navodi se da je Dragutinović zbog povreda zadržan na hirurškom odeljenju OJ OB Prijepolje, da bi dan kasnije (27. septembar) zbog pogoršanog stanja hitno transportovan u ZC Užice, zbog sumnje da je pretrpeo potres mozga.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track