PREMINULA ŽENA KOJU JE BIVŠI MUŽ IZ SRBIJE UDARIO AUTOM U NEMAČKOJ! Detetu (1) se lekari bore za život!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

PREMINULA ŽENA KOJU JE BIVŠI MUŽ IZ SRBIJE UDARIO AUTOM U NEMAČKOJ! Detetu (1) se lekari bore za život!

Crna Hronika -

Devojka Alija A. (19), koju je bivši muž, državljanin Srbije, pokosio mercedesom u Nemačkoj, umrla je u bolnici, saopštila je policija u ponedeljak ujutru. Njen sin (1) koji je takođe povređen, i dalje je u životnoj opasnosti.

Do incidenta je došlo u nedelju popodne, kada je Skender K. (25) u sivom mercedesu, projurio Duizburgom, a onda se iznenada popeo na trotoar i udario majku Aliju A. (19) koja je gurala dete (1) u kolicima.

Ono što je u početku izgledalo kao strašna nesreća policija je klasifikovala kao ciljani napad. Prema navodima istražitelja, vozač je navodno izašao, i udario ženu iz Duizburga.

Policija istražuje zašto je vozač iz Srbije želeo da ubije svoju ženu Nemicu.

- Porodica je oko šest meseci živela u kući. Pre nekoliko dana sam je video da koferima u hodniku, želela je da se rastavi od njega - rekao je komšija za Bild.

Zakazana obdukcija

Za danas je zakazana obdukcija nastradale, a njen sin je helikopterom prebačen u bolnicu nakon nesreće, a i dalje je životno ugrožen.

Tužilaštvo u Duizburgu je zločin, između ostalog, kvalifikovalo kao ubistvo.

Srbin će u ponedeljak biti izveden pred sudiju. Istražitelji su saslušali svedoke i organizovali oduzimanje mercedesa. Skender K. trenutno ne odgovara na optužbe.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track