PRETUKLI VLASNIKA FRIZERSKOG SALONA I NJEGOVOG BRATA: Osumnjičenim državljanina Libije određen pritvor
Frizerski salon, Foto: Kurir

drugo osnovno javno tužilaštvo

PRETUKLI VLASNIKA FRIZERSKOG SALONA I NJEGOVOG BRATA: Osumnjičenim državljanina Libije određen pritvor

Crna Hronika -

Drugi osnovni sud u Beogradu je na predlog tužilaštva odredio pritvor osumnjičenim Libijcima kojima je na teret stavlja učestvovanje u tuči u kojoj je povređen vlasnik frizerskog salona na Voždovcu.

- Nakon saslušanja pred javnim tužiocem dana 1.10.2023.godine, Drugi osnovni sud u Beogradu doneo resenje o određivanju pritvora protiv svih okrivljenih - saopšteno je iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Podsetimo, u petak veče je u beogradskom naselju Stepa Stepanović napadnut vlasnik frizerskog salona Dragan Đ. koji je zadobio povrede, a policija je uhapsila petoricu stranih državljana. Prilikom tuče povrede je zadobio i brat Dragana Đ.

Frizerski salon
Frizerski salonfoto: Kurir

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je posle tuče saopštilo da su uhapšena petorica stranih državljana.

- Povodom događaja iz frizerskog salona na teritoriji opštine Voždovac, u kojem su dva lica zadobila teške telesne povrede, Drugo OJT u Beogradu naložilo je zadržavanje pet lica, stranih državljana, kojima se na teret stavlja krivično delo učestvovanje u tuči - navedeno je iz tužilaštva.

Podsetimo, ranije danas Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da su uhapšeni državljani Libije.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. A. A. A. (22) i državljane Libije J. Z. (21), A. A. N. (22), A. R. M. (21) i A. A. A. (23) . Sumnja se da su oko 21 čas u jednom lokalu na Voždovcu, nakon kraće rasprave, izazvali tuču i zadali više udaraca mladićima starim 26 i 29 godina, a potom pobegli sa lica mesta - navodi se u saopštenju MUP - a.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track