IZVADILA NOŽ I NASRNULA NA DRUGARE! Kurir sa lica mesta iz škole u Čačku: Roditelji u strahu, DIREKTOR SE NE OGLAŠAVA (VIDEO)
Foto: Kurir/T.Ilić

kurir tv

IZVADILA NOŽ I NASRNULA NA DRUGARE! Kurir sa lica mesta iz škole u Čačku: Roditelji u strahu, DIREKTOR SE NE OGLAŠAVA (VIDEO)

Crna Hronika -

Slučaj nasilja u čačanskoj Osnovnoj školi "Tanasko Rajić" uneo je zabrinutost među roditelje i đake ne samo ove škole, već u čitavom čačanskom kraju.

Podsećamo, u petak toku popodnevnih časova u školsko dvorište je ušla učenica osmog razreda ove škole i dečaku, takođe učeniku, zapretila nožem. Naša reporterka Violeta Jovičić prethodnih dana pokušala je da dođe do izjava i direktora škole i roditelja.

Violeta Jovičić
foto: Kurir televizija

Jovičić je istakla da je reč o dečjem dokazivanju. U razgovoru sa roditeljima saznala je da postoje viber grupe i da se nije desio sličan slučaj na ovim prostorima:

- Svi su zabrinuti i nadaju se da se neće ponoviti. O ovome je obaveštena i policija i organi reda, a ono što je rekao direktor je da neće biti izjava dok ne saznaju detalje od učesnika događaja pa će se sutra izjasniti - prenela je Jovičić za gledaoce Kurir TV.

01:33

IZVADILA NOŽ I NASRNULA NA DRUGARE! Kurir sa lica mesta: Roditelji u strahu, DIREKTOR SE NE OGLAŠAVA (VIDEO)

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track