UHVAĆENI TIK PRED URUČENJE 24 KILOGRAMA DROGE: Dopisnica Kurira sa mesta filmskog hapšenja, saznaje: Pronađeno je još 20 kg!
Foto: MUP Srbije

kurir tv

UHVAĆENI TIK PRED URUČENJE 24 KILOGRAMA DROGE: Dopisnica Kurira sa mesta filmskog hapšenja, saznaje: Pronađeno je još 20 kg!

Crna Hronika -

U Novoj Pazovi juče se odigralo pravo filmsko hapešnje.

01:49

ALEKSANDRA DRAŽIĆ O FILMSKOM HAPŠENJU

Naime, pripadnici MUP-a, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, uhapsili su dvojicu muškaraca starosti 37 odnosno 27 godina, na jednom parkingu prilikom primopredaje droge. Detaljnije informacije ima dopisnica Kurira Aleksandra Dražić koja je ispričala šta se tačno desilo.

hapšenje
foto: MUP Srbije

Na jednom parkingu u momentu primopredaje droge, policija je uhapsila dvojicu muškaraca, a pronađeno je čak 4 kg kokaina i 30 litara amfetaminskog ulja , izvestila je Dražić.

POGLEDAJTE AKCIJU HAPŠENJA NA OVOM LINKU

U nasavku podsetila je i na skorašnje hapšenje MItrovčana kod koga su pronašli 20 kilograma marihuane.

- Droga je pronađena u njegovom autu. Ovo su dve velike zaplene i dva velika hapšenja na ovom području - dodala je Dražić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:47

SRBIJA MORA DA PRONAĐE NOVE SAVEZNIKE U EU Miletić tvrdi da samo ovih 5 ZEMALJA TO MOGU DA BUDU: Moramo da se fokusiramo na njih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track