OVO JE NAJVEĆA PROMENA NA ZORANU MARJANOVIĆU NAKON 14 MESECI Svi pričaju o jednom detalju na njegovom licu! Neprepoznatljiv (FOTO)
Foto: Petar Aleksić

OVO JE NAJVEĆA PROMENA NA ZORANU MARJANOVIĆU NAKON 14 MESECI Svi pričaju o jednom detalju na njegovom licu! Neprepoznatljiv (FOTO)

Crna Hronika -

Zoran Marjanović pušten je danas iz pritvora u Okružnom zatvoru u kojem je proveo 14 meseci.

Sudeći po fotografijama, za 14 meseci koliko je proveo u pritvoru, Zoran Marjanović se poprilično promenio fizički.

Zoran Marjanović
foto: Petar Aleksić, Zorana Jeftić

Naime, sada ima manje kilograma nego ranije, ošišan je na ćelavo, bled je a ono što je odmah uočljivo su i njegove ovbrve lkoje su dosta stanjene nego ranije.

Po izlasku ga je sačekala devojka Zorica Mitrović.

Pošto se izgrlio sa svojom emotivnom partnerkom, Zoran je za Kurir dao i kratku izjavu, a zatim i njegova devojka nakon peha koji su imali sa automobilom.

Podsetimo, Apelacioni sud ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, koji je prošle godine, osuđen na 40 godina zbog ubistva svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović, pušten je iz Centralnog zatvora.

- Polazeći od toga da pritvor predstavlja najstrožu meru za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da je obaveza suda da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vreme i da u toku celog postupka pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen, Apelacioni sud je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle pre više od sedam godina, te da je u odnosu na kritični događaj okrivljeni lišen slobode tek 15. septembra 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut - naveo je danas Apelacioni sud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track