UBISTVO DEČAKA U NIŠKOJ BANJI Tužilac saslušava svedoke
Foto: Kurir/M.S.

UBISTVO DEČAKA U NIŠKOJ BANJI Tužilac saslušava svedoke

Crna Hronika -

U Nišu se oglasilo više javno tužilaštvo povodom jučerašnje tragedije u Niškoj Banji gde se sumnja da je trinaestogodišnjak ubio svog vršnjaka.

Kako nezvanično saznajemo, traju saslušanja svedoka i roditelja. Taj proces je počeo juče, a nastavlja se i danas. - Više javno tužilaštvo u Nišu obavešteno je da je dana 05.10.2023. godine oko 11,00 časova u kući u Niškoj Banji pronađeno telo dečaka. Javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Nišu obavio je uviđaj na licu mesta. U toku je preduzimanje svih radnji na prikupljanju dokaza radi rasvetljavanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao - saopštilo je VJT Niš.

Niška Banja
foto: Privatna arhiva, Marko Smiljković

Podsetimo, ubijeni dečak (13) i dečak (13) za koga se sumnja da ga je ubio, bili su najbolji drugovi od trećeg razreda.

Kako su ispričale komšije, jutros oko 11 sati, njih dvojica su se povađala u dvorištu, nakon čega su nastavili sukob u potkrovlju kuće osumnjičenog dečaka ubice, gde je i ubio druga.

Očevici tvrde da su ih videli da se svađaju u dvorištu, nakon čega je došlo do zločina. Obojica dečaka su bila dobri drugovi, niko ne zna šta je uzrok sukoba.

Kurir.rs/M.S.

Bonus video:

02:24

JEZIVE SCENE POSLE UBISTVA (13) DEČAKA U NIŠKOJ BANJI: Izleteo je iz kuće, koprcao se i bacao po ulici, spale su mu patike...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track