DEVOJČICU UDARIO AUTO NA PEŠAČKOM ISPRED KUĆE: Kragna oko vrata, polomljena ruka, modrice na licu... Otac objavio sliku iz bolnice
Foto: Facebook

jagodina

DEVOJČICU UDARIO AUTO NA PEŠAČKOM ISPRED KUĆE: Kragna oko vrata, polomljena ruka, modrice na licu... Otac objavio sliku iz bolnice

Crna Hronika -

Devojčicu iz Jagodine u četvrtak ujutru je, kada je krenula u školu, odmah ispred njenog dvorišta gde se inače nalazi pešački prelaz, udario automobil.

Nju je, kako saznajemo, udario stariji vozač.

- Ona je dobro sada, nalazi se u bolnicu u Ćupriji. Imaće još neka ispitivanja i analize - kaže devojčicin otac Bojan.

Prema njegovim rečima, sve se dogodilo u četvrtak oko 7:50 sati na pešačkom prelazu u Jagodini.

- Udarilo je vozilo koje je došlo s njene desne strane, kad je krenula u školu. Obeleženi pešački prelaz se nalazi sticajem okolnosti ispred naše porodične kuće - kaže nam Bojan i dodaje da je najgore prošlo, ali da trauma ostaje za devojčicu, ali i sve njih.

Jagodina, saobraćajna nesreća
foto: Facebook

- Moja supruga, a njena majka, je to sve videla, bilo je jako traumatično - dodaje otac i kaže da sad čekaju izveštaje lekara i da se nadaju najboljem.

Otac je na Fejsbuk profilu objavio fotografiju iz bolnice na kojoj je sa svojom ćerkom i napisao:

- Danas više nismo bezbedni ni na pešačkom prelazu. Hvala svima na podršci, ćerka je u bolnici u Ćupriji, oporaviće se i to je najvažnije - napisao je.

Inače, na fotografiji se mogu videti povrede koje je devojčica pretrpela. U invalidskim kolicima, sa kragnom oko vrata i polomljenom rukom, njeno prelepo lice bilo je prekriveno modricama.

(Kurir.rs / D.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track