PLATIO SAM JOJ 50 EVRA, UKRALA MI JOŠ 100! Šok tvrdnje crnogorskog državljanina koji je pretukao ženu: "Pokrala me nakon odnosa"
Foto: Instagram/srcem_za_komsiju

najnoviji detalji odbrane siledžije

PLATIO SAM JOJ 50 EVRA, UKRALA MI JOŠ 100! Šok tvrdnje crnogorskog državljanina koji je pretukao ženu: "Pokrala me nakon odnosa"

Crna Hronika -

K. D., crnogorski državljanin koji važi za bezbednosno interesantnu osobu, a juče je uhapšen pošto je prostitutki iz Kine naneo lake telesne povrede, na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu izjavio je da je "Kineskinji udario samo nekoliko šamara jer mu je iz hotelske sobe ukrala telefon i 100 evra".

Osumnjičeni K. D.
Osumnjičeni K. D.foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, kako je saopšteno iz tužilaštva, K. D. se sumnjiči da je juče oko 17 sati u hotelskoj sobi iznajmio apartman i pozvao kinesku državljanku L.Y. radi pružanja seksualnih usluga za novac. Međutim, kako se navodi, kada je posle isteka sat Kineskinja želela da ode, on se razbesneo i počeo da je davi, udara po glavi i telu, a ona je pokušala da pobedne na terasu.

Međutim, kako Kurir saznaje, K. D. je u tužilaštvu izjavio da je Kineskinju iznajmio za masažu, ali da su posle dogovorili i seksualni odnos. Naveo je da cenu nisu unapred precizirali, ali da mu je ona posle "obaveljenog posla" ukrala novac i da ga je razbesnelo to, a ne to što nije htela duže da ostane.

- Naručio sam masažu za 50 evra i došla je Kineskinja, u toku masaže mi je ponudila i seksualne usluge. Nismo dogovorili nikakvu cenu, i kada smo završili ja sam otišao do toaleta i primetio da mi nema jednog telefona. Setio sam se da sam novčanik sa 105 evra ostavio u sefu, ali da ga nisam zaključao - izjavio je navodno iznoseći svoju odbranu K. D.

Prema nezvaničnim informacijama, pravdao se i da je na engleskom jeziku tražio od L. Y da mu vrati telefon, dokumenta i novac, ali da je ona tada istrčala na terasu, nešto bacila i da je tada iznerviran, otvorenom šakom, udario nekoliko puta po glavi, ali da je nije šutirao, davio, niti joj udarao glavu o pod.

Podsetimo, snimak jezivog nasilja u centru Beograda juče se pojavio na društvenim mrežama.

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

02:06

PROSTITUTKA ZAVELA POLICAJCA KOJI JE UČESTVOVAO U NJENOM HAPŠENJU?! Obrlatila ga jednostavnim, ali KOBNIM postupkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track