OTELI MLADIĆA, ODVELI GA NA JEZERO I PREBILI ZBOG 400 EVRA: Samo par dana ranije zlostavljali i mučili maloletno lice!
Foto: Shutterstock

užas u smederevu

OTELI MLADIĆA, ODVELI GA NA JEZERO I PREBILI ZBOG 400 EVRA: Samo par dana ranije zlostavljali i mučili maloletno lice!

Crna Hronika -

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo je optužni predlog protiv D.S. (20), B.T. (23) i B.Ć, (19) iz Smedereva zbog postojanja opravdane sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i iznuda u saizvršilaštvu.

Optuženi su u noći između 28. i 29. maja ove godine, po prethodnom dogovoru, a sa namerom da sebi pribave protivpravnu imovinsku korist, najpre oštećenog na prevaru doveli na jezero „Šljunkara“ u blizini Kovina, nakon čega su ga opkolili i počeli da ga udaraju u predelu lica i glave.

- Tom prilikom naneli su mu teške telesne povrede u vidu kompletnog obostranog otvorenog preloma donje vilice, nakon čega su od oštećenog, uz pretnju da će nastaviti da ga tuku, zahtevali da im preda iznos od 400 eura, što je oštećeni i učinio.

Muškarac, Nasilje
foto: Profimedia

Tužilaštvo je optužnim aktom predložilo da sud optužene oglasi krivima za navedena krivična dela i osudi na kaznu zatvora.

Odlukom nadležnog suda sa ovim postupkom spojen je postupak po optužnom predlogu protiv optuženih D.S. i B.Ć. zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenje u saizvršilaštvu i krivičnog dela iznuda u pokušaju učinjenih samo nekoliko dana ranije prema maloletnom oštećenom, kao i postupak po optužnom predlogu protiv optuženog B.Ć zbog krivičnog dela neovlašćeno držnje opojnih droga.

Kurir.rs/D.A.

Bonus video:

01:02

Srbi oteli Nemca kod Šida, brza akcija policije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track