POSLE INTIMNOG ODNOSA OTIŠLA PO NOŽ: Nišlijka (30) mu zabola oštricu u vrat, pa pokušala da LAŽIRA SILOVANJE! Nastavljeno suđenje
Foto: Nenad Kostić, Shutterstok

krvava drama u hotelskoj sobi

POSLE INTIMNOG ODNOSA OTIŠLA PO NOŽ: Nišlijka (30) mu zabola oštricu u vrat, pa pokušala da LAŽIRA SILOVANJE! Nastavljeno suđenje

Crna Hronika -

U Višem sudu u Nišu danas je nastavljeno suđenje A.N. (30) iz Niša koja je osumnjičena da je u sobi jednog hotela u opštini Pantelej pokušala da ubije svog partnera D.R. (43). Sve se dogodilo 2. novembra prošle godine posle ponoći kada je Anica došla sa njim u ovaj hotel gde je bila čest posetilac jer nema stalno mesto boravka u Nišu.

Na današnjem ročištu svedočili su medicinski veštaci gde se razmatralo da li je ubodna rana naneta u stojećem ili ležećem položaju kao i da li je A.N. u tim trenucima bila uračunljiva. Odbrana je insistirala da dokaže njenu neuračunljivost , a s obzirom na to da je pila lekove za smirenje i da je pokušala i na sebe da digne ruku.

Sud bi trebalo da otkrije da li je D.R. uboden na spavanju ili ne kao i da li je ubodna rana naneta nožem ili makazama. A.N. je ranije rekla da je D.R. silovao u toj sobi i da je ona u samoodbrani reagovala.

Na pređašnjem ročištu je svedočio recepcionar B.P. koji je rekao da se iz sobe nije čula buka.

- Prvo je ona sasvim mirno izašla iz sobe, a onda i čovek koji se krvav držao za vrat. Uputio joj je reči kao što su "Šta mi ovo napravi", a ona je odgovorila "ti nsi prvi počeo". Prvo nije hteo da otvori vrata, a ona je rekla nešto kao "ma živ je, samo neće da ti se javi". Odmah je došla i policija i hitna. Pomogao sam da ga ubace u sanitet. Ja nož u njenoj ruci nisam video sve dok nije došla policija i počela da maše onim nožem ispred njih. Tek tada sam video nož, a krv je onda bila na sve strane. I po zidovima i lokve krvi na patosu sobe. Ja do tada, nisam čuo nikakvu buku - rekao je B.P.

Psihijatrijsko veštačenje je pokazalo da je optužena spremna da prati suđenje.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track