SASLUŠAN DRAGOLJUB NAKON PUCNJAVE U GROCKOJ: Posvađao se sa ženom, pa IZREŠETAO automobil - evo kako se branio u tužilaštvu!
Foto: Printscreen/Instagram

SASLUŠAN DRAGOLJUB NAKON PUCNJAVE U GROCKOJ: Posvađao se sa ženom, pa IZREŠETAO automobil - evo kako se branio u tužilaštvu!

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Dragoljub R. (36) zbog sumnje da je nakon svađe sa suprugom, u Grockoj ispred jednog ugostiteljskog objekta u prisustvu više građana, pucao iz lovačke puške za čije nabavljanje i držanje nije imao odobrenje nadležnog organa, a potom istom oštetio dva automobila.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela Izazivanje opšte opasnosti i Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je Dragoljub R. 11. oktobra 2023. godine oko 20 časova u Grockoj ispred jednog ugostiteljskog objekta, nakon svađe sa suprugom, u prisustvu više građana, iz lovačke puške ispalio nekoliko hitaca u pravcu ugostiteljskog objekta.

Tom prilikom oštećen je saobraćajni znak postavljen ispred pešačkog prelaza, kao i fasada na ugostiteljskom objektu.

Potom je navedenom puškom udarao i oštetio dva parkirana motorna vozila, te se udaljio sa lica mesta, ali je ubrzo pronađen i lišen slobode.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track