OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO KOD PETROVARADINA Prijatelji u šoku, potresni prizori sa mesta nesreće: BMW SMRSKAN (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO KOD PETROVARADINA Prijatelji u šoku, potresni prizori sa mesta nesreće: BMW SMRSKAN (FOTO)

Crna Hronika -

Mladić Aleksandar H. (23) stradao je večeras u nesreći koja se dogodila kod Petrovaradina.

Po rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći, njihove dve ekipe su intervenisale na licu mesta, a poziv je primljen u 18:14.

Lekari su na mestu nesreće konstatovali smrt muškarca, dok je žena koje je bila suvozač, prevezena u UC KCV na odeljenje reanimacije, u teškom stanju sa višestrukim povredama.

Povrede su zadobile i dve žene stare 52 i 67 godina, kao i muškarac star 42 godine. Oni su nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezeni na odeljenje hirurgije UC KCV na dalje lečenje i dijagnostiku.

Na društvenim mrežama prijatelji se opraštaju od mladića.

- Saučešće porodici. Počivaj u miru, dragi kolega, mnogo mi je žao! - napisala je jedna devojka na Instagramu.

- U šoku sam i dalje... Bio je uvek vedar, nasmejan, nikada mu ništa nije bilo teško. Prava drugarčina, ako nije mogao da pomogne, nije ni odmogao - ispričala je koleginica i prijateljica za "Blic".

Kako prenosi Instagram stranica "192_rs", njegovi prijatelji održaće sutra u 20 časova počasnu vožnju na Mišeluku.

Kako se može videti na društvenim mrežama, on se slikao upravo sa BMW sa kojim je otišao u smrt. Prizori na mestu nesreće bili su potresni - od automobila nakon direktnog sudara nije ostalo ništa.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja