NAJNOVIJI DETALJI I POZADINA UBISTVA FILIPA IZ SUBOTICE: Policija traga za dvojicom mladića
Foto: Privatna Arhiva, RINA

KURIR SAZNAJE!

NAJNOVIJI DETALJI I POZADINA UBISTVA FILIPA IZ SUBOTICE: Policija traga za dvojicom mladića

Crna Hronika -

Dvadesetjednogodišnjak Filip Zeljković ubijen je pre dva dana na Paličkom putu u Subotici, a kako Kurir nezvanično saznaje policija traga za dvojicom mladića iz ovog grada!

Juče je, da podsetimo, veći broj lica saslušan, a u pitanju su svedoci događaja koji se desio u noći između 14. i 15. oktobra. Oni su nakon saslušanja pušteni, a kako nezvanično saznajemo policija je na tragu osobama koje su pucale i usmrtile mladića.

Filip Zeljković
foto: Privatna Arhiva

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira policija traga za dvojicom mladića za koje se sumnja da su pucali u Filipa.

- U pitanju su mladići koji su od ranije poznati subotičkoj policiji. Jedan od njih već je hapšen zbog ubistva - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Ti momci su mnogo puta ranije pravili probleme na ulicama grada, a gotovo uvek su naoružani. U ubistvu za koje je jedan od njih već hapšen učestvovao je sa još četvoricom i čovek je ubijen nožen, a on je tada osuđen na kaznu zatvora kao maloletnik, koju je odležao.

Prema rečima našeg izvora do sukoba na pumpi je došlo kad su napadači počeli da provociraju Filipa i njegovog brata koli su se vraćali iz izlaska.

Subotica, Ubistvo
foto: RINA

- Filip je sa bratom ušao na pumpu gde su napadači već bili. Čim su ušli oni su počeli da provociraju i dobaciju njegovom bratu (18). Nije sigurno oko čega je problem nastao, ali se Filip fizički obračunao sa napadačima, povukao brata i seo u automobil - kaže naš izvor.

Kako kaže, on je odbranio brata i nije želeo dalje probleme te se povukao.

- Oni su ušli u auto i krenuli, ali su napadači naoružani krenuli za njima. Pucali su u Filipa iz automobila u pokretu i pobegli. Pregledaju se snimci sa svih kamera, a navodno je to bio policiji i prvi trag u otkrivanju identiteta osumnjičenih pucača - kaže izvor Kurira.

Kurir.rs / D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track