POTRESNA MOLBA SESTRE MLADIĆA KOJI JE UMRO U BOLNICI "Na sahrani, umesto cveća, molimo vas da date novac nezbrinutim šapicama"
Foto: Instagram

POTRESNA MOLBA SESTRE MLADIĆA KOJI JE UMRO U BOLNICI "Na sahrani, umesto cveća, molimo vas da date novac nezbrinutim šapicama"

Crna Hronika -

David Bojić (24) iz Banjaluke koji je preminuo nakon teške saobraćajne nesreće sutra će biti sahranjen.

A, njegova sestra Nikolina je objavila na društvenim mrežama posebnu molbu.

- Molimo da se sutra umesto cveća i venca priloži donacija za nezbrinute životinje, što bi bilo u duhu našeg Davida koji se uvek brinuo o ostavljenim i nezbrinutim šapicama - napisala je Nikolina uz fotografiju Davida u uniformi dok drži malu crnu šapicu.

Nije Davidova sestra zaboravila da i na ovaj način kaže mu koliko ga voli.

- Volim te, braco moj - napisala je na kraju molbe Nikolina sa posebnim znakom - srcem.

David Bojić
foto: Instagram

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka će naložiti da se izvrši obdukcija Davida, koji je preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske od posledica povreda koje je u subotu zadobio u saobraćajnoj nesreći u ovom gradu.

Potvrđeno je to za "Nezavisne novine" iz banjalučkog tužilaštva, a koje je ranije naložilo i obdukciju tela dvadesetčetvorogodišnjeg Banjalučanina Mladena Malića, koji je takođe nastradao u ovoj nesreći.

Iz UKC RS su, uz navođenje Bojićevih inicijala, rekli da je mladić izgubio bitku za život uprkos naporima lekara.

- Uz sve napore naših lekara da mu spasu život, pacijent D.B. (24) je preminuo usled teških povreda - rečeno je za "Nezavisne novine" iz UKC RS.

Kobnih momenata Bojić i Malić su bili na motociklu jamaha, a u nesreći su povređene i Božana D. (46) iz Banjaluke koja je upravljala škodom fabija, te pešak Slavka P. (65) iz Mrkonjić Grada.

Saobraćajna nesreća dogodila se u subotu u 11.35, u centru Banjaluke, u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića na raskrsnici sa Ulicom Milana Tepića.

Kurir.rs/Nezavisne novine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track