UHAPŠEN VOZAČ AUTOMOBILA SMRTI: Pokosio biciklistu između Lipovice i Brestovca, samo jedna u nizu tragedija! CRNI VIKEND U SRBIJI
Foto: Dado Đilas

pobegao s mesta nesreće

UHAPŠEN VOZAČ AUTOMOBILA SMRTI: Pokosio biciklistu između Lipovice i Brestovca, samo jedna u nizu tragedija! CRNI VIKEND U SRBIJI

Crna Hronika -

Vozač automobila koji je u nedelju 15. oktobra udario biciklistu na starom autoputu između sela Lipovica i Brestovac, a zatim pobegao sa mesta tragedije, uhapšen je danas, potvrđeno je u Policijskoj upravi Leskovac.

Podsetimo, muškarac koji je upravljao biciklom poginuo je na licu mesta, a njegovo telo je posle nesreće ležalo na asfaltu.

Podsećanja radi, tokom vikenda se na srpskim putevima dogodilo se nekoliko teških saobraćajnih nesreća u kojima je stradalo četvoro mladih, otac tek punoletne ćerke i biciklista! Poslednja nesreća desila se u nedelju veče kod Obrenovca kada je stradala devojka Z.D. (18) iz Male Moštanice.

Vozilo kojim je upravljala sletelo je s puta, udarilo u metalni stub i na kraju završilo u Baričkoj reci.

Bogatić i Petrovaradin

Kobna vožnja BMW-om

U Bogatiću je u subotu poginuo R.P (48), a teško je povređena njegova ćerka stara 18 godina koja je u komi.

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se kada je tinejdžerka, koja je bila za volanom automobila "BMW 3", a nema položeni vozački ispit, izgubila kontrolu nad vozilom i sletela sa magistralnog puta puta Bogatić - Crna Bara i zakucala se direktno u drvo.

Bogatić, Nesreća
foto: Drustvene Mreže

- Radiša i njegova ćerka vraćali su se sa svadbe i on je odlučio da joj da kola da vozi jer je on navodno malo više popio - kažu meštani sela u okolini Bogatića za Kurir.

Takođe, u petak veće je u Petrovaradinu poginuo mladić star 23 godine koji je vozio BMW, nakon direktnog sudara u kom su povređene još 4 osobe, a na putu kod Leskovca stradao je biciklista na koga je naletelo vozilo u punoj brzini.

Stradali prijatelji

Samo dan ranije, Igor Puškarević (24) i njegov prijatelj David Arnautović (20) iz Prnjavora kod Šapca, poginuli su u nedelju u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Loznica-Šabac kada su se "mercedesom" prvo zakucali u banderu, potom se odbili od betonsku ogradu pored puta i završili na krovu.

Kurir.rs/Jugmedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track