DETALJI TRAGEDIJE KOD ZRENJANINA: Devojčica (3) poginula, majka lakše povređena! S njima u autu bila još jedna osoba
Foto: Ilustracija, Kurir/ Zorana Jevtić

DETALJI TRAGEDIJE KOD ZRENJANINA: Devojčica (3) poginula, majka lakše povređena! S njima u autu bila još jedna osoba

Crna Hronika -

Devojčica (3) iz Melenaca poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak uveče, oko 22 sata, na delu puta između tog sela i Zrenjanina.

Automobilom “reno” upravljala je mlađa ženska osoba (23) iz Melenaca, majka nastradale devojčice. Kako je Kuriru potvrđeno u zrenjaninskoj policiji, ona je zadobila lakše telesne povrede. Nažalost, pomoći za njenu trogodišnju ćerkicu nije bilo. Stradala je na licu mesta. Iako je najpre plasirana vest da je prethodne noći na toj deonici došlo do lančanog sudara, zapravo je iz još neutvrđenog razloga, “reno” sleteo sa puta:

- Automobil se kretao iz Zrenjanina ka Melencima. U automobilu je bila još jedna putnica (19). Ona je zadobila teške telesne povrede. Zbrinuta je u zrenjaninskoj bolnici - rečeno nam je u policiji.

Drugi detalji u vezi sa najnovijom tragedijom na vojvođanskim putevima nisu poznati.

Pre nedelju dana stradao trogodišnji dečak

Trogodišnji dečak iz Oroma preminuo je u Opštoj bolnici Subotica prošlog utorka nakon što ga je na pešačkom prelazu u tom selu kod Kanjiže udario vozač iz Kikinde. U pratnji roditelja, bake i brata blizanca, mališan je kobnog jutra krenuo u vrtić:

- Kamion je stao da propusti roditelje, baku i blizance, ali je iz suprotnog pravca, iz Kanjiže, velikom brzinom naleteo "volvo" kikindskih tablica. Taj "volvo" je obilazio jedno drugo vozilo i tada je došlo do tragedije - ispričali su meštani Oroma.

Kurir.rs/S.U.

Bonus video:

00:13

DEVOJČICA (9) POGINULA, DVOJE POVREĐENO: Detalji stravične saobraćajke na auto-putu Niš-Pirot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track