HAOS U NIŠU: Žena se ONESVESTILA ZA VOLANOM, prešla preko kružnog toka, pa usledio ŽESTOK SUDAR, očevici: "Jedva su je izvukli"
Foto: Nemanja Nikolić

HAOS U NIŠU: Žena se ONESVESTILA ZA VOLANOM, prešla preko kružnog toka, pa usledio ŽESTOK SUDAR, očevici: "Jedva su je izvukli"

Crna Hronika -

Na kružnom toku kod tržnog centra u Nišu, danas oko 15 časova odvijala se prava drama pošto je Nišlijki koja se nalazila za volanom „volksvagena“ pozlilo tokom vožnje, te je izgubila kontrolu nad vozilom, prešla preko kružnog toka i sudarila se sa službenim vozilom niške „Gradske toplane“.

Očevidac ovog nemilog događaj je rekao da je prelazio pešački prelaz na uglu Vizantijskog bulevara i Ulice Branka Miljkovića kada je video vozilo koje u punoj bruzini ide iz pravca Durlana ka tržnom centru udara u ivičnjak kružnog toka, prelazi preko zelene površine i drugog ivičnjaka i naleće na „škodu“ sa radnicima toplane.

"Videlo se da je žena bila onesvešćena, da nije upravljala automobilom. Bila je bez svesti i kada je ekipa Hitne pomoći došla po nju. Jedva su je izvukli iz vozila", rekao je on.

Na lice mesta odmah su izašle policijske ekipe, zbog povređenih lica i u vozilu „škode“ intervenisale su dva vozila Hitne pomoći.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track