ODREĐENO MU ZADRŽAVANJE Uhapšen osumnjičeni za izazivanje saobraćajne nesreću u kojoj je poginuo vojnik Kfora
Foto: Mladen Miletić/Kurir Tv

ODREĐENO MU ZADRŽAVANJE Uhapšen osumnjičeni za izazivanje saobraćajne nesreću u kojoj je poginuo vojnik Kfora

Crna Hronika -

Vozač koji je juče izazvao nesreću na putu Peć-Priština u kojoj je poginuo italijanski vojnik Kfora, po nalogu Tužilaštva uhapšen je danas i njemu je određeno zadržavanje od 48 sati.

- Na putu Peć-Priština dogodila se saobraćajna nezgoda sa smrtnim ishodom u kojoj su učestvovala dva vozila. U nesreći su zadobile telesne povrede tri osobe, strani državljani i muškarac sa Kosova. Povređeni su upućeni na lečenje i tada je ustanovljeno da je strani državljanin preminuo. Osumnjičenom za izazivanje nesreće ukazana je lekarska pomoć i određeno mu je zadržavanje do 48 sati od strane tužioca - navodi se u saopštenju kosovske policije.

Ministar odbrane Italije Gvido Krozeto juče je putem objave na društvenoj mreži "X" objavio da je u saobraćajnoj nesreći stradao vojnik stradao Klaudio Kadedi i izrazio saučešće porodici.

- U ime italijanskog Ministarstva odbrane sa dubokim bolom izražavamo saučešće i pružamo neograničenu podršku supruzi, ćerki i porodici Klaudija Kadedija, vojnika italijanske vojske, koji je bio žrtva tragične saobraćajne nesreće - naveo je Krozeto.

Kurir.rs/Kosovo online

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track