OVO JE DEVOJKA KOJA JE PALA SA 4 METRA VISINE U NOVOM SADU: Dan pre nesreće proslavila 22. rođendan! (FOTO)
Foto: Printskrin/Facebook

FAKULTET TEHNIČKIH NAUKA

OVO JE DEVOJKA KOJA JE PALA SA 4 METRA VISINE U NOVOM SADU: Dan pre nesreće proslavila 22. rođendan! (FOTO)

Crna Hronika -

Devojka M. P. (22) teško je povređena prilikom pada sa četri metra visine u holu Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, a lekari se i dalje bore za život. Kako saznaje Kurir, ona je juče proslavila svoj 22. rođendan!

Nezgoda se, da podsetimo, dogodila jutros oko pola devet kada je devojci najverovatnije iznenada pozlilo i naglavačke je pala preko ograde. Prevezena je odmah kolima Hitne pomoći u KC Vojvodina gde joj je nakon dijagnostike utvrđeno da ima teške telesne povrede.

Marija Puljiz
foto: Printskrin/Facebook

Kako saznajemo, M.P. je ozbiljan sportista i sudija na takmičenjima u borilačkim veštinama.

Studenti koji su se u tom trenutku našli u holu bili su zatečeni jezivim prizorom.

- Devojka je navodno čekala da počne predavanje, a onda joj je navodno naglo pozlilo, a pošto je bila tik uz gelender samo je pala. Sve se dogodilo u trenutku i bukvalno niko nije mogao da reaguje i da joj pomogne, jer je ona dok je svi primetili šta se desilo nažalost, već bila u holu zgrade u lokvi krvi - kaže jedan od očevidaca i dodaje:

- Ovde se stvarno radi o nesrećnom slučaju, i nadam se da će devojka preživeti. Ne znam ko je u pitanju, ali sam se jako potresao nakon što sam video kako nepomično leži.

Marija Puljiz
foto: Printskrin/Facebook

Ovim povodom oglasio se i fakultet koji je devojka pohađala.

- Svesni smo teškog trenutka za M. P. i njenu porodicu i izražavamo saosećajnost sa njima. O zdravstvenom stanju naše studentkinje javnost će biti obaveštena u narednim satima, kada Klinički centar Vojvodine izvrši neophodne preglede i analize i daju ocenu trenutnog zdravstvenog stanja povređene - navedeno je u saopštenju fakulteta.

Dodali su i da je deo zgrade u kom se dogodila nesreća zatvoren zbog uviđaja policije, a da se u ostalim delovima Fakulteta aktivnosti obavljaju prema predviđenom rasporedu.

Kurir.rs / D.A. - B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track