BELIVUKOV VOJNIK OSUĐEN ZBOG PREBIJANJA ISPRED KLUBA "TILT": Milovanu Tadiću Miksi tri godine zatvora
Ilustracija, Foto: Kurir

viši sud u beogradu

BELIVUKOV VOJNIK OSUĐEN ZBOG PREBIJANJA ISPRED KLUBA "TILT": Milovanu Tadiću Miksi tri godine zatvora

Crna Hronika -

Milovan Tadić Miksa (35), koji je optužen da je pripadnik klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića osuđen je danas pred Višim sudom u Beogradu na kaznu od tri godina zatvora zbog toga što je u decembru 2015. kao radnik obezbeđenja kluba "Tilt" naneo teške telesne povrede gostu lokala Slobodanu Vukiću.

- Viši sud u Beogradu je danas doneo i javno objavio presudu kojom je okrivljenog Milovana Tadića oglasio krivim zbog izvršenja krivičnog dela teška telesna povreda i osudio ga na kaznu zatvora u trajanju od tri godine u koju mu se uračunava vreme provedeno u policijskom zadržavanju - saopšteno je iz Višeg suda.

Milovan Tadić
Milovan Tadić foto: Kurir

Protiv ove presude, kako se dodaje, dozvoljena je žalba Apelacionom sudu.

Od zadobijenih povreda, Slobodan Vukić je preminuo nekoliko dana kasnije, ali superveštačenjem koje je izvršeno tokom ponovljenog postupka, nije mogla da se utvrdi uzročno poslednična veza između teških povreda koje je Tadić naneo mladiću i njegove smrti, saznaje Kurir.

Veljko Belivuk
Veljko Belivuk foto: Privatna Arhiva, Zorana Jevtić

Tadiću je, podsetimo, ovo druga po redu presuda pošto je prvu od pet godina zatvora ukinuo Apelacioni sud i naložio novo suđenje.

Podsetimo, Milovan Tadić optužen je da je pokojnom Vukiću, pošto je izbačen iz noćnog kluba, kobne večeri zadao udarac u stomak koji je izazvao oštećenje unutrašnjih ograna, a kasnije i smrt. Vukić je doveden u bolnicu gde je ustanovljena tečnost u stomaku, odmah je operisan, a lekari su napisali da je tokom operacije uočen hematom.

Tadić je tokom suđenja negirao krivicu-

Milovan Tadić, podsetimo, 4. februara 2021. uhapšen je kao pripadnik Belivukovog klana.

Tijana Ajfon
Tijana Ajfon foto: Nenad Kostić

Javnosti je ranije bio poznat i kao verenik starlete Tijana Maksimović, poznatije kao Tijane Ajfon. U međuvremenu je obelodanio da ima novu vanbračnu suprugu s kojom je dobio i dete.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track