PRVE SLIKE AUTOMOBILA U KOM JE POGINUO ODBORNIK IZ LOZNICE: Radnica iz kafane čula jak udarac, pa videla da se Miodrag NE POMERA
Foto: Kurir/T.Ilić

svi ga voleli

PRVE SLIKE AUTOMOBILA U KOM JE POGINUO ODBORNIK IZ LOZNICE: Radnica iz kafane čula jak udarac, pa videla da se Miodrag NE POMERA

Crna Hronika -

Miodrag Jović Šućur (58), poznati loznički sportski radnik i ugostitelj, nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko šest časova dogodila u Ulici Republike Srpske.

Prema nezvaničnim informacijama on je iz pravca grada vozeći džip "land rover", dolazio na posao u svoju kafanu "Kod Šućura", prilikom skretanja na parking sudario se sa automobilom koji je dolazio iz pravca zaobilaznog puta i nastradao na licu mesta.

Miodrag Jović Šućur
foto: Kurir/T.Ilić

Jedna od radnica u kafani kaže da se čuo jak udar, a onda je videla da iz automobila izlazi mladić, a da se Jović ne pomera.

Pozvana je Hitna pomoć, ali je samo mogla da konstatuje tragičan ishod. U džipu se otvorio vazdušni jastuk, ali je, prema prvim saznanjima, za Jovića bio koban udarac glavom u vetrobransko staklo.

Policija je obavila uviđaj koji treba da razjasni pojedinosti ove saobraćajne nesreće čiji ishod je jutro izazvao nevericu u lozničkom kraju.

- OJT u Loznici naložilo je obdukciju nastradalog Jovića kako bi bile utvrđene sve okolnosti ovog događaja - potvrđeno je za Kurir iz PU Šabac.

Miodrag Jović Šućur
foto: Kurir/T.Ilić

Jović je poznat Lozničanima kao dugogodišnji ugostiteljski radnik, višegodišnji predsednik MZ Trbušnica, sportski radnik, predsednik FK TE Trbušnica, i u više mandata odbornik u Skupštini grada. Bio je poznat i van lozničkog kraja, a za njega se čulo i kada je, kao veliki zaljubljenik u fudbal, objavio da će ukoliko Srbija pobedi Brazil na Svetskom prvenstvu dan posle ko god dođe u njegovu kafanu imati besplatno piće.

U gotovo svim medijima se pojavio i pre dve godine kada se saznalo da u njegovom objektu svako ko je gladan, a nema novac da plati, može dobiti besplatan ručak.

- Nažalost, ima ljudi koji teško žive, nađu se iz ko zna koga razloga u takvoj situaciji da su i stomak i novčanik prazani. Vidi se to odmah kada naiđe neki nevoljnik, kada je muka naterala čoveka da dođe – govorio je on.

Jovića će pamtiti kao čoveka uvek spremnog da pomogne kao i po brojnim humanitarnim akcijama koje je organizovao u Trbušnici, a posebno za učenike tamošnje škole uoči većih praznika.

(Kurir.rs/T.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track