EPILOG TIK TOK DRAME U NOVOM PAZARU: Napadačima, od kojih je jedan policajac, a drugi u bekstvu određen pritvor do 30 dana
Foto: Shutterstock

mučili i zlostavljali

EPILOG TIK TOK DRAME U NOVOM PAZARU: Napadačima, od kojih je jedan policajac, a drugi u bekstvu određen pritvor do 30 dana

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - Policijskom službenika I.M. (36) iz Novog Pazara Osnovni sud u ovom gradu odredio je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je, zajedno sa N.M. (36), zlostavljao i mučio E.B. (34).

- Policajac, koji je suspendovan početkom oktobra, se sumnjiči da je zajedno sa N.M, 31. oktobra u jednom ugostiteljskom objektu više puta udario E.B, što je snimljeno i kasnije objavljeno na društvenim mrežama. Policija je ovaj slučaj procesuriala iako nije prijavljen nadležnima. Pritvor za I.M. je određen zbog opasnosti od mogućeg uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela. Pritvor je takođe određen i za N.M, ali kako je on u bekstvu, za istim je raspisana poternica, potvrđeno je za RINU u Osnovnom sudu.

Zbog sumnje da je pretučeni, E.B. na nacionalnoj osnovi vređao osobe koje su gledale njegov snimak na jednoj društvenoj mreži i protiv njega je Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal podnelo krivičnu prijavu zbog sumnje da je izazivao nacionalnu, rasnu i versku mržnju i netrpeljivost.

Taj postupak vodiće se pred pravosudnim organima u Beogradu.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track