IZVUČEN ŽIV, KRAJ DRAME U VLADIMIRCIMA: Mladić kog je zatrpala zemlja prebačen u šabačku bolnicu, poznato i u kakvom je stanju
Ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

teška noć

IZVUČEN ŽIV, KRAJ DRAME U VLADIMIRCIMA: Mladić kog je zatrpala zemlja prebačen u šabačku bolnicu, poznato i u kakvom je stanju

Crna Hronika -

Spasioci su noćas živog izvukli I. P. (28) ispod zemlje koja se na njega obrušila dok je u mestu Krnule kod Vladimiraca sa G.H. (35) iskopavao ribnjak i on je hospitalizovn u šabačkoj bolnici.

U ovoj nesreći koja se dogodila sinoć posle 17 časova kada se obrušila zemlja prilikom iskopavanja ribnjaka i zatrpala dvojicu muškaraca, život je izgubio G.H. čije beživotno telo su spasioci izvukli posle sat vremena.

Drugi povređeni I.P. je sve vreme bio svestan i komunicirao je sa spaciocima koji su posle višečasovne drame uspeli da ga život izvuku.

On je oko 23 sata primljen u bolnicu.

Poznato stanje mladića na kog se obrušila zemlja

Stanje mladića koji je sinoć povređen kada se obrušila zemlja prilikom kopanja ribnjaka u selu Krnule je stabilno. On je sinoć oko 22 h prebačen u šabačku bolnicu sa hipotermijom, a nakon zbrinjavanja od jutros je u stabilnom stanju.

Sinoć je smešten u šok-sobu, a pretpostavlja se da je duže bio pod zemljom zbog hipotermije. Sve vreme je bio svestan i komunicirao je sa spaciocima koji su posle višečasovne drame uspeli da ga živog izvuku.

Kurir.rs/Telegraf/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track