ŠOK NA MREŽAMA! Supruga komentarisala svaku Zoranovu sliku i ostavljala LJUBAVNE komentare, ali njegova reakcija ZGROZILA mnoge
Foto: Facebook

Na slikama zagrljeni i nasmejani

ŠOK NA MREŽAMA! Supruga komentarisala svaku Zoranovu sliku i ostavljala LJUBAVNE komentare, ali njegova reakcija ZGROZILA mnoge

Crna Hronika -

Zoran Ristić (52) iz okoline Kruševca počinio nezapamćeni krvavi pir, a pre nego što je počinio samoubistvo pozvao je svog oca i rekao mu jezive reči

Srbija je u šoku nakon nezapamćenog zločina koji je juče počinio Zoran Ristić (52) iz okoline Kruševca, kada je prvo pucao svojoj ljubavnici (44) u glavu i naneo joj teške povrede, a zatim ubio svoju suprugu Vesnu (50) i na kraju presudio i sebi u trenutku kada ga je policija opkolila.

Zoran Ristić, Kruševac
foto: Facebook

Supruga ostavljala ljubavne komentare ispod njegovih slika - on flertovao s drugim ženama

Kako se može videti na društvenim mrežama, Zoran je redovno kačio fotografije sa svojom suprugom Vesnom. Na slikama su uglavnom zagrljeni i nasmejani, a prijatelji su im ostavljali komentare u vidu srca.

Takođe, Vesna je komentarisala gotovo svaku objavu svog muža i ostavljala mu ljubavne komentare. Međutim, pored toga, Zoran je na Fejsbuku javno flertovao sa drugim ženama, ostavijajući im dvosmislene komentare.

"Poludeo je kad se zaposlio u fabrici"

Oni koji poznaju Zorana Ristića kažu da mu ova ranjena ljubavnica nije bila prva. Prema njihovim rečima, on je pre otprilike tri godine „poludeo".

- Tada se odselio iz sela u Kruševac i zaposlio se u jednoj fabrici. U početku je dolazio u selo sa ženom Vesnom, ali otprilike pre godinu dana prestao je tu da dolazi s Vesnom, ali je dolazio sa drugim ženama. Koliko smo uspeli da shvatimo, on je imao čak tri ljubavnice. Ne znamo šta mu se desilo, ali on je poludeo kad se odselio iz sela i kad se zaposlio - pričaju meštani.

1 / 9 Foto: Facebook

Pozvao oca: "Sredio sam ih obe"

Pre nego što je Zoran počinio samoubistvo, pozvao je oca i ispričao mu šta je uradio.

Naime, dok je kalemio voćke u Drenovi zazvonio mu je telefon, bio je to njegov sin koji ga je pozvao da kaže šta je uradio: teško ranio ljubavnicu i ubio ženu. Potom je nagovestio da će "srediti i sebe".

„Sredio sam obe i srediću i sebe. Nisam verovao šta mi govori, krenuo nam je u susret iz Kruševca, našli smo se na putu, dao mi je neke papire, potvrde da je uzeo kredit. Pošao sam ka Milutovcu traktorom, a on iza mene kolima, kada sam se okrenuo, video sam da telefonira i odmahnuo je rukom, da produžim. Nisam mnogo produžio kada sam čuo pucanj. Vratio sam se nazad, ali sve je već bilo gotovo…“, priča on.

Zoran Ristić, kako je juče saopštio MUP, počinio je zločin nelegalnim pištoljem, a dodali su i da do sada nije bilo prijava za nasilje u njegovoj porodici. Oružje kojim je ranjena žena u Kruševcu, pa ubijena žena u selu i na kraju počinjeno samoubistvo pronađeno je u Ristićevom automobilu, kraj njegovog tela.

Kruševac, ubistvo, samoubistvo
foto: Kurir

Kruševljani

Čuli smo pucanj

Žitelji naselja Rasadnik u Kruševcu, gde je teško ranjena Zoranova ljubavnica, kažu da je ne poznaju.

- Čuli smo jedan pucanj, a kasnije smo čuli rotacije Hitne pomoći i policije i izašli na terasu gde smo videli da žena leži sva krvava na parkingu. Oko nje je bilo mnogo ljudi - kažu oni i dodaju: - Šokirali smo se kad smo shvatili da je bila pucnjava i da se ženi bore za život.

Meštani sela

Opsadno stanje, kuknjava i proklinjanje

Meštani sela kod Kruševca rekli su da porodica Ristić važi za vrednu i poštenu.

- Scene nakon pokolja su bile potresne. Deca kad su saznala šta im je otac uradio, nisu mogli da dođu sebi. Deca su vrištala, dozivala majku i proklinjala oca koji ih je zavio u crno - kažu oni i dodaju: - Celo selo je u šoku, samo neka jurnjava. Policija je ceo dan patrolirala po selima, opsadno stanje je bilo. Kažu da je mučenu Vesnu ubio u kolima, a onda zverski izbacio iz auta u jarak kod kamenoloma, pa kukavički pobegao.

Kurir.rs

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track