"ŽENA GA JE UPOZNALA SA LJUBAVNICOM" Novi detalji krvave drame u Kruševcu: Otkriveno kako je sve počelo
Foto: Kurir, Facebook

"ŽENA GA JE UPOZNALA SA LJUBAVNICOM" Novi detalji krvave drame u Kruševcu: Otkriveno kako je sve počelo

Crna Hronika -

Vesna Ristić (49), žrtva jučerašnjeg zločina u Kruševcu, upoznala je ubicu, svog supruga Zorana (52) sa budućom ljubavnicom (44), koju je Zoran upucao u glavu.

- Njih dve su zajedno radilo izvesno vreme u jednom preduzeću u Stalaću. Tako su počele da se druže, a potom su se, kao što je već poznati, svi sprijateljili. Ona je na taj način ušla u život Ristića, upustili su se u vezu, čiji je epilog bio tragičan - iznosi nezvanično izvor "Novosti".

Vesna je u svojoj naivnosti i dobroti odbacivala mogućnost da joj je suprug neveran, kao što je Zoran odbacivao mogućnost da ne bude više sklon neverstvima, kako je njegov otac, Ratko Ristić, posvedočio još juče.

Kruševac, ubistvo, samoubistvo, Zoran Ristić
foto: Facebook

- Bio je tvrdoglav, nije hteo da sluša, pričao sam da mora da počne da vraća dugove, da se smiri, ali ništa nije vredelo - ispričao ožalošćeni otac, koji je pored policije, poslednji video sina živog kada je od njega preuzeo potvrde o sinovljevim dugovima, a neposredno pre nego da Zoran izvrši samoubistvo.

Iza krvavog pira koji se dogodio u ponedeljak, stoje i Zoranovi dugovi, kao i još bar dva "okidača". Prema računici porodice Ristić, Zoran je dugovao više od 16.000 evra, banci i najbližoj rodbini, komšijama i prijateljima. Bio je dužan mnogima i radio je u fabrici auto-delova.

Iako se ranjena žena formalno razvela u petak, nije htela da se uda za Zorana zbog čega se pretpostavlja da je i to bio predmet njihove svađe ispred zgrade u naselju Rasadnik u Kruševcu, gde ju je Zoran upucao.

- To je jedan od mogućih motiva za ovaj pokušaj ubistva, posle čega je usledila i rasprava sa suprugom, njeno ubistvo i na kraju i samoubistvo. Saslušavaju se poznanici, koji su bili upućeniji u njihov odnos - navodi izvor.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track