EKSPLOZIJA U SEVERNOM DELU KOSOVSKE MITROVICE: Građane uznemirila detonacija usred noći, pretpostavlja se da je bačena RUČNA BOMBA
Foto: Printscreen/YouTube

EKSPLOZIJA U SEVERNOM DELU KOSOVSKE MITROVICE: Građane uznemirila detonacija usred noći, pretpostavlja se da je bačena RUČNA BOMBA

Crna Hronika -

U blizini centra za registraciju vozila u severnom delu Kosovske Mitrovice tokom protekle noći oko ponoći, aktivirana je eksplozivna naprava, čime je načinjena materijalna šteta na objektima, ali srećom nema povređenih.

Eksplozija se dogodila u blizini naselja Tri solitera.Stanovnici obližnjih zgrada preneli su RTS-u da ih je probudila silina detonacije, a da su kasnije primetili štetu na prozorima, načinjenu verovatno gelerima.

Stanovnici obližnjih zgrada preneli su RTS-u da ih je probudila silina detonacije, a da su kasnije primetili štetu na prozorima, načinjenu verovatno gelerima.

Detonaciju je medijima potvrdio i zamenik komandira policije za region Sever Veton Eljšani, dodajući da je patrola policije ustanovila mesto događaja i da se verovatno radi o ručnoj bombi.

U centru za registraciju vozila u Mitrovici od prvog decembra obavljeno je 1.860 pregleda za prenos vozila sa srpskih tablica na lokalne "RKS" tablice.

Kurir.rs/RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track