OTAC PEĐE STOJAKOVIĆA POŠAO DA OBIĐE BOLESNOG ROĐAKA, ALI KILOMETAR DALJE NASTAO PAKAO: Pri skretanju došlo do TRAGEDIJE!
Foto: Damir Dervišagić

teška SAOBRAĆAJNA NESREĆA

OTAC PEĐE STOJAKOVIĆA POŠAO DA OBIĐE BOLESNOG ROĐAKA, ALI KILOMETAR DALJE NASTAO PAKAO: Pri skretanju došlo do TRAGEDIJE!

Crna Hronika -

Otac čuvenog košarkaša Predraga Peđe Stojakovića bio je u stanju šoka posle teške saobraćajne nesreče u kojoj je poginuo muškarac M. M. (60) i prevezen je u bolnicu, gde mu je ukazana medicinska pomoć.

Kako Kurir saznaje, Stojaković je oko 18.30 sati pošao da obiđe bolnesnog rođaka. Iz Koteža se uputio ka Borči, ali posle otprilike jednog kilometra dogodio se težak udes.

- On je skretao u ulicu, kada je na njega naletelo vozilo. Od siline udarca, on je bačen u stranu - naveo je za Kurir prijatelj porodice Stojaković.

1 / 10 Foto: Kurir

Prema saznanjima Kurira, otac ima povrede grudnog koša i pluća, a pritom je šećeraš. Još je na dijagnostici, a tokom večeri je saznao da je jedan čovek poginuo.

Kako Kurir saznaje, tri vozila su učestvovala u udesu. Stojaković je bio za bolanom "mercedesa ML", a sudarili su se i jedan BMW i "pežo 308".

Na snimcima se vidi da je udes bio silovit, a vozila su unišetena.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Iz jednog od automobila izvučeno je dete, koje nije teško povređeno.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja