"SVRSTAVAO NAS JE U KATEGORIJE, DOMAĆICE, BUTIKAŠICE, KU**E..." Mučan detalj svedočenja Milene Radulović na suđenju Aleksiću
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Viši sud u Beogradu

"SVRSTAVAO NAS JE U KATEGORIJE, DOMAĆICE, BUTIKAŠICE, KU**E..." Mučan detalj svedočenja Milene Radulović na suđenju Aleksiću

Crna Hronika -

Okrivljeni joj je lično postavljao pitanja, dok su se advokati odbrane, kao i publika koja je došla s Aleksićem podsmevali njenim odgovorima

BEOGRAD - U beogradskoj Palati pravde danas je bio jedan od najmučnijih dana na suđenju učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću, okrivljenom da je seksualno zlostavljao glumicu Milenu Radulović i još sedam njenih koleginica.

Naime, pred Višim sudom u Beogradu sa svojim svedočenjem nastavila je oštećena glumica Milena Radulović koja je između ostalog odgovarala i na pitanja samog okrivljenog Aleksića.

Za vreme njegovog ispitivanja advokati odbrane, kao i publika koja je došla s Aleksićem podsmevali su se odgovorima glumice.

Glumica je u toku svog svedočenja iznela i da ih je Aleksić svrstavao u “kategorije”

- Nazivao nas je ku**ama, bolničarkama, domaćicama, butikašicama. Mene je svrstavao u prvu vrstu. 2019. me pozvao sa Biljaninog telefona posle premijere mog filma Balkanska međa i rekao mi da sam starleta, da ne vredim ništa i izvređao me - rekla je Milena. Ona je na kraju, dok je odgovarala na pitanje sudije da obrazloži Mikinu rečenicu “da svaka žena ima svoju tajnu” rekla da u početku nije shvatala njeno značenje.

- Prvo mi je bilo zanimljivo, a onda sam shvatila da je ta rečenica bila priprema za ovo što će nam učiniti - rekla je glumica. Kao njena podrška na suđenju su danas bili njen partner Ognjen Janković, koleginica Vaja Dujović, Mia Bjelogrlić kao i glumica Seka Sablić.

- Išamarali ste me i gurnuli pred svima pokazujući to kao vežbu, a onda ste mi šapnuli na uvo “Je l’ vidiš da ti je bolje da me slušaš”?. Ucenjivali ste me mojom sramotom - rekla je Milena i dalje odgovarajući na njegova pitanja i objasnila: - Osećala sam se mučeno, ali ja to tada nisam nazivala silovanjem, tek kada sam razgovarala sa terapeutom ona mi je rekla da je sve što sam ja doživela klasično seksualno zlostavljanje.

Milena je na pitanje o svom odnosu sa Mikinom spurugom Biljanom Aleksić objasnila da se mnogo divila njoj i poveravala joj se, ali da je sada smatra saučesnikom u njegovim lažima.

Milena je, prvo odgovarajući na pitanja advokata Zorana Jakovljevića nastavila da govori o individualnim časovima na kojima ju je Mika pripremao za prijemni ispit na Fakultetu dramskih umetnosti.

Kurir.rs/D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja