MIKA UZNEMIRUJUĆIM PITANJIMA PROVOCIRAO GLUMICU! Pitao je da li je probala maturske haljine pred njim: "Dečko ti je tražio spisak"
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

suze u sudnici

MIKA UZNEMIRUJUĆIM PITANJIMA PROVOCIRAO GLUMICU! Pitao je da li je probala maturske haljine pred njim: "Dečko ti je tražio spisak"

Crna Hronika -

Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu, a sa svojim svedočenjem nastavila je oštećena glumica Milena Radulović kojoj je Aleksić postavljao pitanja zbog kojih je glumica i zaplakala u sudnici.

Aleksić je počevši od 2013. godine kada je glumica završila njegovu školu glume "Stvar srca", pa sve do 2020. godine nabrajao situacije u kojima mu se Milena navodno obratila za pomoć ili ga pozvala na neku predstavu ili premijeru filma.

Mika Aleksić
Mika Aleksićfoto: Stefan Stojanović/ Mondo

Međutim, glumica je izričito objasnila svako postavljeno pitanje ili dala odgovor da to što Aleksić pita nije tačno.

Aleksić: Da li ste imali primedbe na mene?

Milena: Molila sam vas da to ne radite, gledali ste me kako venem i uživali u tome. Dokazali ste mi i pokazali sve kad ste me išamarali da možete da manipulišete i da meni niko neće verovati nego vama. Manipulisali ste tada, kao što to radite i sada.

Aleksić: Da li ste na dan vaše maturske večeri došli kod mene u studio sa kesama i pokazivali mi šta ste kupili da obučete, probali to preda mnom, a onda me svojim vozilom odvezli kući?

Milena: Nisam.

Aleksić: Da li ste mi iste te 2013. godine doneli na poklon boks cigareta i konjak?

Milena: Da, sa drugaricom iz grupe sam vam donela taj poklon jer ste vi rekli da ko god iz grupe ko upiše glumu treba da vam donese konjak, ja sam ga kupila i donela vam, a za boks cigareta ne znam, možda je donela koleginica.

Mika Aleksić, suđenje Miki Aleksiću, Miroslav Aleksić, suđenje Miroslavu Aleksiću, Milena Radulović
foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Aleksić: Došli ste mi 2014. godine uplakani i rekli da imate problem sa nekom svojom aferom?

Milena: Ja sam taj razgovor vodila sa Biljanom (prim. aut. Biljana Mašić, supruda Mike Aleksića), sa njom sam imala odličan odnos i sve ovo što vi sada iznosite je iz mog odnosa sa Biljanom, a ne sa vama

Aleksić: Da li ste 2018. godine došli na kraj mog časa i tražili mi rešenje za problem koji ste imali tada sa glumcem Radovanom Vujovićem tadašnjim momkom i rekli da vam je tražio spisak ljudi sa kojima ste bili iz vašeg, glumačkog, okruženja?

Milena: To je notorna laž, niti sam se poverila ikome, niti je Radovan to ikada tražio od mene

Radovan i Milena 2019. godine
Radovan i Milena 2019. godinefoto: Nemanja Nikolić

Milena je u svojim odgovorima objasnila da je sve vreme imala odnos isključivo sa Biljanom koja joj je bila provesorka na Fakultetu dramskih umetnosti i da su karte za njene predstave bile za Biljanu, ali da Aleksić u nekim situacijama nije mogao biti izbegnut.

Takođe ona je ispričala i da je njen bivši momak, Radovan Vujović, prvi saznao većinu stvari vezane za Aleksića i bio joj velika podrška.

Za vreme Aleksićevog ispitivanja, da podsetimo, advokati odbrane, kao i publika koja je došla sa njim podsmevali su se odgovorima glumice, dok je optuženi sve vreme povišenim tonom postavljao pitanja.

Kurir.rs/D.A.

Bonus video:

02:21

ADVOKAT OBJASNIO ČITAV TOK POSTUPKA MIKI ALEKSIĆU: Pravosuđe na ispitu, ovoliko bi moglo da traje suđenje (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track