BRAT NASILNIK! PIJAN PRETIO SESTRI DA ĆE JE UBITI, PA JE PRETUKAO: Određeno zadržavanje osumnjičenom koji je imao 2,32 promila
Foto: Shutterstock

kovin

BRAT NASILNIK! PIJAN PRETIO SESTRI DA ĆE JE UBITI, PA JE PRETUKAO: Određeno zadržavanje osumnjičenom koji je imao 2,32 promila

Crna Hronika -

Mladiću A. P. (30) iz Kovina određeno je zadržavanje do 48 sati nakon što je u alkoholisanom stanju pretio svojoj sestri da će je ubiti, a potom je pretukao.

Ovim povodom saopštenjem se oglasilo Osnovno javno tužilaštvo u Smederevo:

- Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu naložilo je Policijskoj stanici Kovin zadržavanje osumnjičenog A. P. (30) zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, na taj način što je dana 23.11.2023. godine u večernjim satima, svojoj rođenoj sestri sa kojom ne živi, nakon kraće rasprave u kući njihovog oca, u alkoholisanom stanju najpre uputio ozbiljne pretnje da će napasti na njen život i telo, a nakon toga joj zadao i više udaraca zatvorenom šakom u predelu glave, nanevši oštećenoj tom prilikom lake telesne povrede - piše u saopštenju:

U dosadašnjem toku postupka je utvrđeno da je osumnjičeni kritičnom prilikom imao 2,32 promila alkohola u krvi, a osumnjičeni će danas uz krivičnu prijavu biti sproveden javnom tužiocu radi saslušanja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:34

UDARIO SUPRUGU S BEBOM, A ONDA NAPAO I POLICIJU: U Beogradu uhapšen nasilnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track