ŽENA DARKA MILIČIĆA OBJAVILA POTRESNU SLIKU SA UBIJENIM BRATOM: Markuša likvidirali pre 6 godina, ona i dalje neutešna
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram

ŽENA DARKA MILIČIĆA OBJAVILA POTRESNU SLIKU SA UBIJENIM BRATOM: Markuša likvidirali pre 6 godina, ona i dalje neutešna

Crna Hronika -

Atraktivna Zorana Miličić, supuga proslavljenog košarkaša Darka Miličića, kojoj je pre tačno šest godina nepoznati egzekutor u sačekuši iz mraka ubio brata Marka Markuša (29) u Novom Sadu oprostila se od njega emotivnom porukom i fotografijom na društvenim mrežama.

Brutalna likvidacija, podsetimo, dogodila se 24. novembra 2017. godine oko 21.30 sati na parkiralištu ispred teretane u ulici Hajduk Veljkovoj, naspram zadnjeg ulaza u Klinički centar Vojvodine. Napadač ga je izrešetao iz "škorpiona", a potom pobegao u nepoznatom pravcu, dok je Markuš privatnim kolima prevezen u bolnicu gde je uprkos svih napora lekara preminuo. Inače, samo nekoliko meseci pre ubistva Markuš je izašao iz zatvora.

atraktivna žena košarkaša
atraktivna žena košarkašafoto: Pritnscreen/ Instagram

Zorana Miličić je prvo na svom Instagram profilu objavila potresni citat verovatno aludirajući na porodičnu tragediju koja ih je pre šest godina sve zavila u crno.

- Smej se tako glasno da se i tuga smeje zbog tebe. Bori se tako snažno, da čak i vera prihvati poraz. Voli tako iskreno, da se i mržnja skloni sa puta - napisala je u prvoj objavi atraktivna supruga proslavljenog košarkaša.

ubijeni marko markuš
ubijeni marko markušfoto: Instagram/Marko Markuš

Nakon toga usledila je fotografija na kojoj se može videti kako ona i njen ubijeni brat poziraju još dok su bili deca, a pored je stavila i simbolično crno srce.

Inače, ovo nije prvi put da se neutešna Zorana oprašta od svog brata na društvenim mrežama, jer je ona i ranije na svaku godišnjicu uputila poneku potresnu reč. Takođe, isto je radila i danima nakon što je ubijen.

- Markuš je živeo brzo, ludo i raskalašno, o čemu su svedočili brojni privatni video snimci, kao i fotografije koje je objavljivao na društvenim mrežama.

fotografiju koju je objavila zorana na današnju godišnjicu ubistva svog rođenog brata
fotografiju koju je objavila zorana na današnju godišnjicu ubistva svog rođenog bratafoto: Privatna Arhiva

Ubijeni Markuš je, da podsetimo, sin bivšeg policajca bio je dobro poznat po kriminalnim radnjama, a nekoliko puta je i osuđivan. Ubijenog su, navodno, u podzemlju bili prozvali i "novi Knele". Pa da podsetimo, Knele je Aleksandar Knežević (21) beogradski kriminalac i žestoki momak koji je ubijen u oktobru 1992. godine.

- Likvidacija je bila unapred isplanirana, a napadač je pratio kretanje žrtve koju je kobnog dana iz mraka izrešetao sa šest hitaca kada je nakon utakmice pokušao da uđe u svoj "mercedes" koji je bio parkiran ispred jedne teretane - podseća izvor i dodaje:

ubijeni markuš je bio zet darka miličića
ubijeni markuš je bio zet darka miličićafoto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Napadač je u rafalnoj paljbi sa šest metaka ubio Markuša koji je od zadobijenih povreda preminuo. Egzekutor je navodno, imao pomagača koji je bio sa njim tokom zločina. Do danas napadač nije uhapšen, a motiv ubistva je nepoznat.

Proslavljeni košarkaški as Darko Miličić je bio u dobrim odnosima sa ubijenim šurakom Markom Markušem sa kojim je često izaš u provod i na druženja. Nakon likvidacije izjavio je da njegova supruga nije mogla da utiče na to čime će se baviti njen brat koji je ubijen u pravom mafijaškom stilu.

Debeo dosije

Marko Markuš

- 2006. - osuđen zbog napada na policajca

- 2006. - optužen za ranjavanje dvojice mladića

- 2007. - optužen za ranjavanje Radeta Ašćerića

- 2008. - osumnjičen za pokušaj ubistva biznismena Miće Nikolića Sarme

- 2008. - nanošenje teških povreda Aleksandru Dragojloviću, koji je preminuo

- 2012. - Pokušaj ubistva Slobodana Milutinovića Snajpera

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja