OVO JE UBIJENI POLJOPRIVREDNIK IZ NEGOTINA! Uhapšeni tvrdi da NIJE KRIV, a meštani otkrili mogući motiv: "Branio sam se, napao me"
Ubijeni Perica Taričić, Foto: Printscreen/Facebook

ŠOK!

OVO JE UBIJENI POLJOPRIVREDNIK IZ NEGOTINA! Uhapšeni tvrdi da NIJE KRIV, a meštani otkrili mogući motiv: "Branio sam se, napao me"

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu uhapsili su D. T. (63) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, a kako saznaje Kurir mogući motiv ubistva je svađa oko zemljišta.

On se, da podsetimo, sumnjiči da je juče u okolini Negotina, nakon verbalne rasprave, zasad neutvrđenim predmetom, više puta udario muškarca Pericu Taričića (45) po glavi i usmrtio ga.

Policijska Traka, Uviđaj, Mesto Zločina
foto: Nebojša Mandić, Ilustracija

- Njih dvojica su imali zemnju jednu do druge, mi nismo čuli da su se ranije oko toga raspravljali ili oko bilo čega drugog, ali čula sam da su meštani uočili leš i pozvali policiju - kaže komšinica za Kurir.

Kako saznajemo, osumnjičeni D.T. je posle hapšenja izjavio da nije kriv.

- Nisam kriv, branio sam se jer me je napao - rekao je osumnjičeni.

Svi detalji ubistva biće poznati nakon obdukcije jer je žrtvi smrskana lobanja.

- Ispituje se kojim predmetom je ubijen i sa koliko udaraca, ali su naložena i DNK veštačenja posle čega će biti poznato više detalja - kaže izvor Kurira.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

(Kurir.rs/D.A. - S.B.)

Bonus video:

01:28

JEZIVO NASILJE NA PIJACI NA KARABURMI: Muškarac prebio stariju ženu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track