SRBIN (36) NASTRADAO U STRAVIČNOJ TRAGEDIJI U AMERICI: Bojan Petrović poginuo kada je njegov kamion EKSPLODIRAO NA PUTU!
Foto: printscreen

SRBIN (36) NASTRADAO U STRAVIČNOJ TRAGEDIJI U AMERICI: Bojan Petrović poginuo kada je njegov kamion EKSPLODIRAO NA PUTU!

Crna Hronika -

Bojan Petrović (36) tragično je izgubio život u Sjedinjenin Državama pre nekoliko dana, kada je eksplodirao kamion koji je vozio.

Bojan je poginuo u jutarnjim časovima 24. novembra, kada je u prikolicu njegovog kamiona udarilo drugo vozilo, usled čega je došlo do prevrtanja kamiona i eksplozije. Prema rečima portparola policije, žena (39) koja je vozila automobil "nissan altima" je iz nepoznatog razloga zakačila zadnji desni deo Bojanove prikolice. Kamion je poleteo i udario u betonsku bankinu, nakon čega se prevrnuo na krov i zapalio.

Tragedija... Nastradali Bojan Petrović
Tragedija... Nastradali Bojan Petrović foto: printscreen
1 / 5 Foto: AP Ohad Zwigenberg

U toku je istraga o čitavom slučaju, a porodica stradalog Bojana sada pokušava da prikupi novac kako bi mogli da njegovo telo vrate u Srbiju i sahrane ga, navodi se na stranini GoFundMe, gde se skuplja novac za pomoć porodici Petrović.

(Kurir.rs / Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track