10 DANA PRE TRAGEDIJE PROSLAVILI 14 GODINA LJUBAVI! Prijatelji se opraštaju od nastradalih Tiktokera potresnim porukama
Foto: Printscreen/Facebook

tragedija u nišu

10 DANA PRE TRAGEDIJE PROSLAVILI 14 GODINA LJUBAVI! Prijatelji se opraštaju od nastradalih Tiktokera potresnim porukama

Crna Hronika -

TikTok bračni par Brankica i Igor Nešić iz Niša koji su pronađeni mrtvi u svom porodičnom domu, gde su se kako se sumnja, otrovali gasom iz plinske boce 10 dana pre tragedije proslavili su godišnjicu braka.

Bračni par nađen je 27. novembra u svojoj kući, a njihova beživotna tela našao je njihov rođak koji je došao da ih obiđe nakon što se nisu javljali na telefon. Sumnja se da je do tragedije došlo nakon što je iscureo plin iz boce, kuća se ispunila gasom i oni su se na spavanju otrovali.

nastradali tiktok-eri iz niša, brankica i igor nešić
nastradali tiktok-eri iz niša, brankica i igor nešićfoto: Printscreen/Facebook

Bračni par je bio veoma aktivan na društvenim mrežama, a ponajviše na Tiktoku- gde su skoro svakodnevno objavljivali klipove u kojima su neretko bili srećni, nasmejani i plenili su dobrotom i harizmom. Brankica je inače, 16. novembra objavila poslednji status na Fejsbuku gde je navela da je u ljubavi sa njenim partnerom punih 14 godina.

- 16.11.2009. - 16.11. 2021. godišnjica veze i tri godine lepog braka - napisala je nastradala Brankica na svom Fejsbuk profilu, a ispod ove objave samo su se nizali lepi komentari i čestitke.

- Čestitamo lepi naši! 103 pa opet , neka vam je sa srećom - piše u jednom od brojnih komentara.

brankica samo 10 dana pre tragedije okačila da slave 14 godina ljubavi
brankica samo 10 dana pre tragedije okačila da slave 14 godina ljubavifoto: Printscreen/Facebook

Istog dana, 16. novembra i Igor je promenio svoju profilnu fotografiju pa je tako objavio sliku sa svojom izabranicom Brankicom Nešić. Na pomenutoj fotografiji može se videti kako zagrljeno poziraju ispred manastrira Ostrog. Ovu objavu prate takođe, brojni komentari.

Inače, Brankica je često objavljivala svoje ulepšane i montirane fotografije. Takođe, ona je obožavala mačke pa se tako često na njenim klipovima može videti kako u kadru mazi mačku i igra se sa njom.

bračni par nešić se otrovao gasom iz plinske boce
bračni par nešić se otrovao gasom iz plinske bocefoto: Printscreen/Facebook

Igor Nešić je na svom TikTok nalogu bio poznat kao Giga gde je objavljivao razne smešne klipove, a zarad humora često je stavljao i periku kako bi svojim pratiocima bio zanimljivi, a znao je i da objavi kako se vozi u avionu i maše, a zapravo sedi u porodičnom domu i maše svojim pratiocima. Nešić na svom profilu ima i fotografiju sa Kristijanom Golubovićem, gde se može videti da je Kristijan do pola go, a Nešić mu je u zagrljaju.

Na istim tim društvenim mrežama mogu se naći brojni oproštaji od bračnog para nakon saznanja da su nastradali.

igor nešić se slikao sa kristijanom golubovićem, pa objavio niz zajedničkih fotografija
igor nešić se slikao sa kristijanom golubovićem, pa objavio niz zajedničkih fotografijafoto: Printscreen/Facebook

- Počivajte u miru dragi naši ljudi! Široko vam nebesko carstvo. Neka vas anđeli čuvaju na nebu - samo je jedan od brojnih oproštaja od bračnog para koji se skoro savkodnevno oglašavao na TikTok-u gde su plenili svojom dobrotom i spontanošću.

Nastradali Igor radio je u jednoj niškoj firmi, dok je Brankica bila domaćica.

(Kurir.rs - B. T.)

Bonus video:

02:26

HAVARIJA U SUBOTICI! PROCUREO GAS, radnici evakuisani, vatrogasne službe dežurale do kasno u noć! U fabrici zaposleno 1000 LJUDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track