"OPSEŽNE OPEKOTINE" Oglasio se Klinički centar o stanju mladića iz Srpske Crnje: Majka ga polila benzinom i navodno ZAPALILA
Foto: Kurir/S.U.

"OPSEŽNE OPEKOTINE" Oglasio se Klinički centar o stanju mladića iz Srpske Crnje: Majka ga polila benzinom i navodno ZAPALILA

Crna Hronika -

Mladić A.T. (27) kojeg je majka navodno polila benzinom i zapalila sinoć oko 20.00 časova u Srpskoj Crnji je u teškom opštem stanju.

Pacijent A. T. je primljen u Urgentni centar KCV zbog opsežnih opekotinskih povreda u teškom opštem stanju.

- Po prijemu i inicijalnom primarnom hirurškom tretmanu opekotinska povreda pacijent je smešten na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola UC UKC gde se dalje sprovodi intenzivan konzervativni tretman i monitoring - saopštio je Siniša Knežević, pr KCV.

1 / 5 Foto: Kurir/S.U.

Podsetimo, A.T. (26) iz Srpske Crnje, zadobio je teške telesne teške povrede u vidu opekotina u trošnjoj kući u centru ovog pograničnog banatskog sela.

Još uvek nije potpuno jasno kako je mladić povređen. Navodno ga je benzinom polila i zapalila njegova majka S. M. (44) iz Srpske Crnje. Nemio događaja kakav se u Srskoj Crnji ne pamti, dogodio se prethodne večeri u kući Lj.Š. (58) sa kojim je S.M. u emotivnoj vezi.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs/S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja