STEFAN MARKOVIĆ GOST CRNE HRONIKE! Brat dvojice mladića koji su stradali o torturi majke masovnog ubice na Kurir televiziji
Foto: Promo

STEFAN MARKOVIĆ GOST CRNE HRONIKE! Brat dvojice mladića koji su stradali o torturi majke masovnog ubice na Kurir televiziji

Crna Hronika -

Večerašnji gost emisije „Crna hronika“ je Stefan Marković, brat dvojice mladića koji su stradali u masovnom ubistvu u Mladenovcu.

Put zločina optuženog Uroša Blažića bio je dug 4 kilometra i 600 metara od malog Orašja ka Duboni. Mercedes se zaustavio tri puta i rafalnom paljbom posejao smrt. Za samo 20 minuta Blažić (20) je ubio 9 i ranio 12 mladih ljudi.

Stefan nije stigao ni da sahrani dva brata već se našao na meti porodice optužnog ubice. Tvrdi da njegovi prijatelji, ali i porodice ubijenih mladića i devojaka maltretiranje trpe već mesecima jer ih majka optuženog Uroša Blažića prijavljuje policiji non stop. Nekoliko puta je morao da daje izjavu u stanici policije u Beogradu gde je bio podvrgnut i poligrafskom ispitivanju. Svaki put se ispostavilo da su optužbe gospođe Blažić neosnovane.

Ne propustite novu epizodu emisije "Crna hronika" večeras od 22 časa samo na Kurir televiziji!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja