ŽRTVE BRAĆE HOFMAN NA SASLUŠANJU U TUŽILAŠTVU: Dostavljač hrane i konobar prvi na listi svedoka, maltretirani zbog PAPAGAJA I ŽENE
Hapšenje braće, Foto: Printscreen/Instagram, Kurir

istraga

ŽRTVE BRAĆE HOFMAN NA SASLUŠANJU U TUŽILAŠTVU: Dostavljač hrane i konobar prvi na listi svedoka, maltretirani zbog PAPAGAJA I ŽENE

Crna Hronika -

Žrtve braće Miljana i Ljubana Vidovića, poznatijih kao braća Hofman uskoro će biti pozvani na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, pošto su odbijeni zahtevi njihovog branioca, advokata Marka Jankovića za izuezećem glavnog tužioca tog tužilaštva Ljubivoja Đorđevića, kao i za izuzeće tužioca koji vodi postupak.

- Pošto je glavni javni tužilac Višeg tužilaštva u Beogradu odbio zahtev za izuzeće glavnog javnog tužioca Prvog osnovnog tužilaštva, a potom on i zahtev za izuezeće postupajuće tužilje, istraga će biti nastavljena. U najkraćem roku, biće pozvani i ispitani oštećeni, eventualni svedoci a potom će tužilaštvo preuzeti i ostale radnje nakon kojih se doneti odluka - potvrđeno je za Kurir.

00:19

Braća Hofman uhapšena u restoranu u Beogradu

U postupku koji je pokrenut protiv braće, status oštećenih imaju dvojica muškaraca - dostavljač hrane i konobar.

Podsetimo, braća Miljan i Ljuban Vidović uhapšeni su 10. novembra u spektakularnoj akciji policije u jednom tržnom centru u Beogradu, i određen im je pritvor. Hapšenju je prethodilo objavljivanje snimaka na društvenim mrežama, a na kojima se vidi maltretiranje dostavljača hrane i konobara.

Privođenje braće na saslušanje
Privođenje braće na saslušanjefoto: Zorana Jevtić

Na jednom objavljenom videu zabeleženo je kako osumnjičeni Miljan Vidović u donjem vešu bije dostavljača hrane, govoreći mu: "Što si slao poruke mojoj ženi?". Na drugom videu, zabeleženo je kako Miljan maltretira jednog konobara zbog, kako se čuje na snimku, papagaja.

Nakon hapšenja braće Hofman, oni su saslušani u Prvom osnovnom javnom tužilastvu u Beogradu, gde su izneli odbranu negirajući izvršenje krivičnih dela koja im se stavljaju na teret.

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

05:27

OD JEDNOG KG KOKAINA MAFIJA PRAVI 10 KG KOJE RASTURA NA ULICI Antonović: Zvicer organizator svih kriminalnih aktivnosti na Balkanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track