JEZIV SUDAR PEŽOA I BMW U OBRENOVCU, JEDNA OSOBA POGINULA: Od siline udarca oba automobila probila ogradu dvorišta (VIDEO)
Ilustracija, Foto: S. U., Ilustracija

užas

JEZIV SUDAR PEŽOA I BMW U OBRENOVCU, JEDNA OSOBA POGINULA: Od siline udarca oba automobila probila ogradu dvorišta (VIDEO)

Crna Hronika -

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 11 sati dogodila u Ulici Aleksandra Ace Simovića u Obrenovcu poginula je jedna osoba.

Do nesreće je došlo kada su se sudarila vozila marke BMW, koje se kretalo iz pravca Zabrežja, i "pežo", koji je iz bočne ulice izlazio na Ulicu Ace Simovića.

Od siline sudara oba vozila su probila ogradu obližnjeg dvorišta. Povređene je Hitna pomoć transportovala u bolnicun, a na licu mesta bili su i vatrogasci.

Policija je obavila uviđaj.

Očevidac nesreće ispričao je da je čuo "da je komšija izlazio iz sokaka. On je vozio "pežoa", a mlađi dečko je vozio BMW - ispričao je očevidac i dodao da ovo nije prvi put da se naš na tom mestu događaju saobraćajne nesreće.

- I pre neki dan je takođe bio udes, udario je čovek dečka ovde. Ovde se vozi brzo i to je problem, a ovi naši sokaci su nezgodni. Kedmpstavno niko ne pazi - dodao je on.

(Kurir.rs - RTV Mag)

Bonus video:

00:14

Sudar u Bulevaru kralja Aleksandra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track