KAPETAN VOJSKE SRBIJE OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ROBIJU ZBOG SILOVANJA ĆERKE! Obrazloženje presude LEDI KRV: Nema olakšavajućih okolnosti
Foto: Profimedia, Shutterstock, Ilustracija

vIŠI SUD U LESKOVCU

KAPETAN VOJSKE SRBIJE OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ROBIJU ZBOG SILOVANJA ĆERKE! Obrazloženje presude LEDI KRV: Nema olakšavajućih okolnosti

Crna Hronika -

Veće Višeg suda u Leskovcu proglasilo je krivim kapetana Vojske Srbije S.S.(42) zbog silovanja svoje maloletne ćerke u periodu od novembra 2019. do maja 2022. godine i osudilo ga na kaznu doživotnog zatvora.

Kako se navodi u saoštenju, prilikom odlučivanja o vrsti i meri kazne sud je imao u vidu brojne otežavajuće okolnosti koje se odnose na način i vreme izvršenja krivičnog dela, ličnost optuženog, odsustvo empatije, težinu posledica krivičnog dela nalazeći da ne postoje olakšavajuće okolnosti.

- Sud je našao da se takvom presudom utiče i na druge građane da se uzdrže od vršenja takvih i sličnih najtežih krivičnih dela - stoji u saopštenju koje potpisuje predsednik Višeg suda u Leskovcu Nebojša Stojičić.

Prilikom suđenja i donošenja odluke javnost je bila isključena.

Kako smo ranije pisali, jezivo zlostavljanje otkriveno je kada je reagovala škola koju je devojčica pohađala jer su primetili da se ona čudno ponaša i obavestili nadležne.

Ona je kasnije isprčala da je otav maltretirao i opisala na koji način.

(Kurir.rs/RTS)

Bonus video:

02:49

KAPETAN VOJSKE SRBIJE (41) SILOVAO SVOJU ĆERKU (14)! Kurir saznaje: Devojčica u jako lošem psihičkom stanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track