UBILI SU MI SINA, DUŠU SU MI IŠČUPALI: Oglasila se majka ubijenog Brane iz Perleza! I sin mu uputio poslednji pozdrav
Foto: Printscreen/Društvene mreže

tuga

UBILI SU MI SINA, DUŠU SU MI IŠČUPALI: Oglasila se majka ubijenog Brane iz Perleza! I sin mu uputio poslednji pozdrav

Crna Hronika -

Brane Gavrilov (54) iz Perleza koji je nasmrt izboden nakon svađe sa meštaninom i kolegom Miletom S. (48) biće sahranjen sutra na gradskom groblju, a njihov sin i majka oprostili se se od njega na društvenim mrežama.

Pa da podsetimo, do krvavog sukoba došlo je u subotu kada je Mile S. u svojoj kući nožem teško ozledio kolegu Braneta Gavrilova nakon što ga je ubo u nogu. Osumnjičeni je potom, kako je saopštila zrenjaninska policija, kolima odveza povređenog u titelski Dom zdravlja, ali je on zbog ozbiljnosti povreda transportovan u Klinički centar Vojvodina u Novom Sadu, gde je potom preminuo.

Zrenjaninska policija uhapsila je osumnjičenog koji se tereti da je izvršio krivično delo teška telesna povreda sa smrtnim ishodom. Sumnja se da je do sukoba kolega došlo zbog nepoverenja osumnjičenog jer je navodno, pronašao sumnjive SMS poruku u telefonu svoje supruge sa kojom ima petoro dece, a među tim prepiskama bilo je i onih koje je slao ubijeni.

Umrlicu ubijenog na Fejsbuku objavio je njegov sin koji je napisao i potresnu poruku.

sin se oprostio od oca braneta gavrilova
sin se oprostio od oca braneta gavrilovafoto: Društvene Mreže

- Obaveštavamo svu rodbinu, prijatelje, drugove da ćemo 26. decembra 2023. ispratiti našeg Braneta. Ćale, uvek ćeš mi biti idol! Otišao jesi, ali u mom srcu ćeš uvek biti tu! - napisao je neutešni maldić, dok su ispod njegovog komentara samo nizale izjave saučešće.

Branetova majka se takođe, oglasila i napisala nekoliko tužnih statusa koje je uputila sinu.

- Nema više mog srca. Dušu su mi iščupali iz grudi. Nema više mog sina, srca mog. Hoću da umrem od tuge, ubili su mi sina, moju dušu, mog Braneta - napisala je na Fejbuku neutešna majka ubijenog i dodala:

- Sine moj, majka neće izdržati, majka će doći rane da ti previja. Mnogo mi je teško. Sine moj počivaj uz božju pomoć sa anđelima u raju. Sine moj, mami si ostavio večnu tugu i bol. Mama će dok živi da te voli i pamti po dobrom. Bio si mamino sve na svetu, Brane, sine moj.

ovo je uhapšeni mile s.
ovo je uhapšeni mile s. foto: Facebook

Ispod ovih objava nizali su se komentari izjave saučešća neutešnih poznanika i prijatelja ubijenog.

- Čula sa strašnu vest da nema više našeg Braneta. Hoće srce da mi iskoči, moje saučešće. Neka mu je laka crna zemlja - napisala je jedna poznanica porodice Gavrilov.

- "Čovek sa srca dva...", nasmejani, neponovljivi, originalni i jedini. Posmatraćeš nas kako tugujemo, pijemo i šalimo se. Nedostaješ nam beskrajno!

- Besa! Bane, počivaj kao gospodin. Iskreno saučešće vam želim, jer utehe nema...

mesto gde je došlo do krvavog sukoba kolega
mesto gde je došlo do krvavog sukoba kolegafoto: S.U.

I ostali članovi porodice Gavrilov objavili su crne fotografije.

Istraga je u toku i ona će utvrditi kako je došlo do tragedije sa smrtnim ishodom, kao i koji je motiv ovog krivičnog dela.

Bonus video:

05:02

SINA MU UBILI NA PUMPI METKOM U SLEPOOČNICU! Goranov otac, 19 godina posle zločina: OVO JE DELO PROFESIONALCA, ČITAO SAM IZVEŠTAJ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track