SNIMILI SVOJU SMRT! Jezivi detalji nesreće kod Plava u kojoj je četvoro poginulo! BRAČNI PAR SE SKORO VENČAO, ČEKALI SU BEBU
Foto: Printscreen/Facebook, RINA

nesreća u crnoj gori

SNIMILI SVOJU SMRT! Jezivi detalji nesreće kod Plava u kojoj je četvoro poginulo! BRAČNI PAR SE SKORO VENČAO, ČEKALI SU BEBU

Crna Hronika -

Mladi bračni par Mersin (26) i Eldina Hadžaj (20), Nermin Ćirković (26) i Mirzin Mekuli, svi iz Plava poginuli su sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Brezojevica u Crnoj Gori.

Nesreća se dogodila juče oko 19.35 sati kada su automobil marke "pasat" u kom su bili Ćirković i Mekuli, inače snimatelj televizije Plav, vraćali iz tog grada nakon prosidbe devojke gde su sve to snimali, ali su najverovatnije usled neprilagođene brzine izgubili kontrolu nad vozilom i direktno se zakucali u vozilo "audi" u kom je bio mladi bračni par koji se kretao iz suprotnog pravca. Od siline udarca vozila su poletela uvis, a na licu mesta scene su bile jezive, jer su automobili potpuno smrskani.

ovo je bračni par koji je očekivao prinovu - mersin i eldina hadžaj
ovo je bračni par koji je očekivao prinovu - mersin i eldina hadžajfoto: Printscreen/Facebook

- Mekuli je te večeri radio, snimao je prosidbu kod jednog rođaka od Nermina Ćirkovića u Rožajama. Navodno, njihova zamisao je bila da tokom celog dana snimaju ceremoniju prosidbe i sve je bilo u redu, sve dok nije došlo do trenutka kada je trebalo da se snima kolona budućih veselih svatova - kaže Kurirov sagovornik i dodaje:

- Ćirković je bio za volanom dok je snimatelj Mekeli navodno, sedeo na prozoru sa izbačenom kamerom kako bi snimao kolonu i napravio što bolje kadrove. U tom trenutku došlo je do direktnog sudara "pasata" i "audija".

Kako dalje navodi naš izvor, ova deonica magistralnog puta Andrijevica - Plav -Gusinje je ravna kao pista.

poginuli nermin ćirković
poginuli nermin ćirkovićfoto: Printscreen/Facebook

- Put je u ovom delu prav i zato je neverovatno kako vozači nisu videli jedan drugog. Sumnja se da je svemu kumovala neprilagođena brzina, i da vozači oba automobila nisu uspeli da reaguju na vreme - kaže sagovornik i dodaje:

- Scena je bila jeziva. Automobili su bili potpuno smrskani, a vatrogasci su potom morali da seku vozila kako bi došli do putnika.

Istraga će utvrditi kako je tačno došlo do ove jezive saobraćajne nesreća u kojoj je njih četvoro poginulo. Mladi bračni par je preminuo na licu mesta, kao i Čirković, dok je snimatelj podlegao povredama u beranskoj bolnici nakon nekoliko sati. Kako nam je dalje naveo sagovornik devojka koja je poginula bila je u drugom stanju.

snimatelj mirzin mekuli
snimatelj mirzin mekulifoto: Printscreen/Facebook

- Mladi bračni par se nedavno venčao i očekivali su prinovu. Inače, u rodni Plav došli su za praznike iz Nemačke, kako bi ih proveli sa porodicama - kaže za Kurir meštanin ovog grada Crne Gore i dodaje:

- Nermin je, inače, bio jedan od omiljenih mladića u Plavu, a njegovi roditelji su ovu vest veoma teško podneli jer im je on sin jedinac. Mekuli je pored posla snimatelja, ranije je radio kao medicinski radnik i ljudi iz ovog dela Crne Gore ga obožavaju. Takođe, imao je brojne zdravstvene probleme, a uprkos svemu se borio za koru hleba.

Bonus video:

03:29

CRNE TAČKE GLAVNI UZROK SAOBRAĆAJNIH NESREĆA U SRBIJI?! Stručnjak za saobraćaj: Postoji način da se one lako utvrde i otklone

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track