NAPADAČ IZ OBRENOVCA NIJE HTEO DA OTME BEBU, SAMO ŽELEO DA JE NJEGOVA: Određen mu pritvor zbog razbojništva i napada na policiju
Foto: RINA

NAPADAČ IZ OBRENOVCA NIJE HTEO DA OTME BEBU, SAMO ŽELEO DA JE NJEGOVA: Određen mu pritvor zbog razbojništva i napada na policiju

Crna Hronika -

Obrenovčanin V. R. (35) koji je uhapšen pred Novu godinu zbog razbojništva, napada na policiju i navodnog pokušaja otmice bebe iz komšiluka, posle saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu, zadržan je u pritvoru do 30 dana, koji mu je sud odredio kako boravkom na slobodi ne bi ponovio delo.

Portparol obrenovačkog Tužulaštva Danijela Sinđelić danas je objasnila:

- Osumnjičeni je 28. decembra prošle godine uhapšen jer je počinio razbojništvo. U trenutku hapšenja, pružao je otpor i napao policiju. Međutim, nije tačno da je pokušao da otme bilo čiju bebu.

Kako se nezvanično saznaje, B.R. koji je poznat kao dugogodišnji narkoman u gradu, poznaju i sve komšije u kraju u kojem živi. On je, kritičnog dana, zaista, ulazio u dva komšijska stana. U jednom od njih ima beba, koju V.R. uopšte nije dirao, niti pokušao da je otme. Jedino što je rekao roditeljima jeste da bi voleo da je beba - njegova.

Istraga se nastavlja, a Tužilaštvo je naložilo psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog, s obzirom da nije u dobrom duševnom, kao ni fizičkom stanju.

Inače, od ranije je poznat policiji i sudskim organima, s obzirom da je više puta osuđivan zbog droge.

Kurir.rs/Novosti

Bonus video:

00:37

Uhapšeni osumnjičeni za razbojništvo u Novom Pazaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track