PROCURILA FOTKA ŽESTOKIH MOMAKA SA BEOGRADSKOG ASFALTA! Arkan i Giška snimljeni ZAJEDNO, Ražnatović ne liči na sebe! FOTO
Foto: Privatna Arhiva, Shutterstock

LEGENDE DEVEDESETIH

PROCURILA FOTKA ŽESTOKIH MOMAKA SA BEOGRADSKOG ASFALTA! Arkan i Giška snimljeni ZAJEDNO, Ražnatović ne liči na sebe! FOTO

Crna Hronika -

Đorđe Božović Giška i Željko Ražnatović Arkan važili su za najopasnije momke sa beogradskog asfalta, krajem prošlog veka.

Radili su za sebe, malo i za Službu, čak i imali ideale i političke ambicije, ali jedno im je bilo zajednično - važili su za najopasnije ljude u podzemlju.

Svaki je bio vladar svog vremena, a navodno su i mnogima priznali da su po nalogu Državne bezbednosti likvidirali ustaške zlikovce po Evropi i svetu, koji nisu mogli da budu slobodni bilo gde da odu.

Arkan, Giška
foto: printscreen

Jedno samo nije bilo sigurno, a to je nedoumica da li su se ikada poznavali, a možda čak i pljačkali po inostranstvu, ili bili zajedno u akciji sejanja smrti svima koji su naneli zlo Jugoslaviji.

Ova fotografija to sada dokazuje, na Instagram stranici "Legende podzemlja". Ovo je jedina na kojoj su njih dvojica snimljena zajedno.

Kurir.rs

Bonus video:

03:44

DOBAR DAN, JA SAM ŽELJKO RAŽNATOVIĆ! Ovako je Arkan uterivao STRAH U KOSTI i postao ŠEF FUDBALSKE MAFIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track